ΑρχικήHow ToΓιατί πρέπει να δείτε την σειρά "Silicon Valley"!

Γιατί πρέπει να δείτε την σειρά “Silicon Valley”!

Κανείς δεν θα περίμενε ότι η δημιουργία ενός επαναστατικού αλγόριθμου συμπίεσης δεδομένων θα ήταν η βάση μιας κλασσικής κωμωδίας αλλά το Silicon Valley έχει αναμφισβήτητα καθιερωθεί ως μια από τις έξυπνες και αστείες κωμικές σειρές της δεκαετίας!

Silicon Valley

Η κωμωδία διαδραματίζεται μέσα σε μια start-up εταιρία τεχνολογίας στη Silicon Valley όπου αυτοί που είναι ικανοί να πετύχουν είναι οι λιγότεροι ικανοί να διαχειριστούν την επιτυχία.

Αν ακόμα δεν έχεις τσεκάρει την σάτιρα της τεχνολογικής βιομηχανίας, Silicon Valley, σου δίνουμε κάποιους λόγους που πρέπει να το κάνεις παρακάτω:

Ξεπερνάει το Bing Bang Theory!

Ενώ το Bing Bang Theory καθιστά τους geeky κεντρικούς χαρακτήρες του πολύ διασκεδαστικούς, το Silicon Valley αντιμετωπίζει την ομάδα των tech nerds του ως πραγματικούς ανθρώπους. Σίγουρα η ομάδα του Pied Piper έχει χαρακτηριστικά κοινωνικής αδεξιότητας (το συνεχές άγχος του Richard, η υπερβολική ευγένεια του Jared αλλά δεν καθορίζονται από αυτά και σε αντίθεση με το Bing Bang Theory το χιούμορ της σειράς δεν στηρίζεται αποκλειστικά σε αυτά τα χαρακτηριστικά.

Είναι έξυπνο αλλά όχι υπερβολικά έξυπνο!

Η σειρά δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει ορολογία που κάποιος που δεν έχει πτυχίο στην Πληροφορική να μην καταλαβαίνει. Παρ΄ όλα αυτά τα αστεία που δεν θα καταλάβουν κάποιοι, το έξυπνο αλλά όχι πολύ έξυπνο σενάριο σημαίνει ότι είναι δυνατό να το απολαύσει και κάποιος που έχει τις βασικές γνώσεις υπολογιστών.

Δημιουργός του είναι ο Mike Judge!

Ο δημιουργός του Beavis and Butthead, του κλασσικού Office Space και του Idiocracy δεν θα σας απογοητεύσει ούτε κι εδώ! Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός είναι και ο κατάλληλος για να χαρακτηρίσει την Silicon Valley αφού είχε μετακομίσει εκεί στα τέλη του 80 ως μέλος μιας start-up εταιρίας.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103255/to-promo-tou-2ou-kuklou-tou-mr-robot-uposxetai-perissoterh-anarxia/” target=”blank” style=”3d” background=”#26f196″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε επίσης: Το promo του 2ου κύκλου του Mr. Robot υπόσχεται περισσότερη…αναρχία![/su_button]

T.J. Miller

grid-cell-23394-1396540031-14

 

Ίσως να έχεις δει πρόσφατα τον T.J. Miller ως Weasel στο Deadpool είτε να έχετε ακούσει τη φωνή του στο How To Train Your Dragon 2 και Big Hero 6 αλλά στο Silicon Valley που παίζει τον Erlich Bachman φαίνεται όλο το κωμικό του ταλέντο. Ο κωμικός κλέβει την παράσταση στη σειρά και είναι ο αγαπημένος χαρακτήρας πολλών!

Zach Woods

jared-dunn

Ο Zach Woods είναι απολαυστικός στον ρόλο του αδέξιου ντροπαλού Donald ‘Jared’ Dunn. Από τις άχρηστες γνώσεις που έχει μέχρι και την ακλόνητη του αφοσίωση στην Pied Piper είναι ο χαρακτήρας που συνεχώς επευφημείς.

Ολόκληρο το κάστ!

1447236512164

Και το υπόλοιπο το καστ είναι απλά τέλειο! Ο Thomas Middleditch είναι ο νευρικός δημιουργός της Pied Piper, Richard. Ο Kumail Nanjiani παρέχει άφθονο γέλιο ως ο σαρδόνιος προγραμματιστής Dinesh όπως και ο Martin Starr ως ο ειδικός online ασφαλείας, Gilfoyle.

Έχει έναν εξαιρετικό κακό!

1lexuCedh2o1AhVXS0H5jtmwssuw2X05ZIX2OvaP1_E

Ο CEO της Hooli, Gavin Belson (Matt Ross) είναι ο χαρακτήρας που αγαπάς να μισείς είτε όταν κάνει ψεύτικες υποσχέσεις (Αφού μπορούμε να κάνουμε τα αρχεία ήχου και βίντεο μικρότερα, μπορούμε να κάνουμε και τον καρκίνο μικρότερο και την πείνα και το AIDS) είτε όταν απλά προσπαθεί να καταστρέψει την Pied Piper.

 

Υ.Γ. Δεν υπάρχουν πουθενά ελληνικοί υπότιτλοι οπότε αν κάποιος ασχολείται με τον υποτιτλισμό αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί και με αυτή τη σειρά!

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103786/snowden-deite-to-trailer-tis-poluanamenomenis-tainias/” target=”blank” style=”glass” background=”#26bbf1″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε επίσης: Snowden: Δείτε τo trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας![/su_button]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS