ΑρχικήHow ToΑφαιρέστε τα site που δεν σας αρέσουν από τα πρωτοσέλιδα της Cortana

Αφαιρέστε τα site που δεν σας αρέσουν από τα πρωτοσέλιδα της Cortana

Η Cortana στα Windows 10 είναι ένα φοβερό εργαλείο για να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στους τίτλους ειδήσεων στον υπολογιστή σας, αλλά σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της, όπως το Google Now μερικές φορές βρίσκω την επιλογή της Microsoft στις ιστοσελίδες ειδήσεων να υστερεί. Πρόσφατα, η Microsoft πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα για να μπορείτε να διορθώσετε αυτό της το «ελάττωμα», τουλάχιστον μέχρι σε ένα βαθμό. Η Cortana σάς επιτρέπει τώρα να αφαιρέσετε sites ειδήσεων που δεν σας αρέσουν από το news feed σας!

Σημείωση: Υπάρχουν κάποιες αναφορές που μιλούν για ένα U.S.- χαρακτηριστικό μόνο προς το παρόν.

cortana-what-now

Εδώ μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί:

cοrtana-news-mute-siteΚατ’ αρχάς, αν δεν χρησιμοποιείτε την Cortana για να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις ανοίξτε την προσωπική ψηφιακή βοηθό στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο notebook εικονίδιο στην αριστερή πλευρά του πίνακα πλοήγησης και στη συνέχεια κάντε κλικ στο News. Στον επόμενο πίνακα πλοήγησης που θα εμφανιστεί, ενεργοποιήστε την επιλογή News Cards και ότι άλλα νέα χαρακτηριστικά θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Τώρα επιστρέψτε στην αρχική οθόνη της Cortana για να δείτε τις ενημερώσεις των ειδήσεων.

Ας πούμε, για παράδειγμα, ότι στο τμήμα του Top News μας έρχονται ειδήσεις από το BobsSuperNews.com και εμάς δεν μας καλύπτει αυτό το site. Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες τελείες στο πάνω τμήμα του Top News της Cortana.

Μόλις το κάνετε, στη δεξιά πλευρά κάθε είδησης θα δείτε την επιλογή Mute site, όπως φαίνεται και στην εικόνα. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί και η Cortana θα σταματήσει να προβάλλει ειδήσεις για όλες τις κατηγορίες από αυτό το site.

Εάν κάνετε Mute μια ιστοσελίδα κατά λάθος, θα δείτε μια επιλογή για να αναιρέσετε αυτή σας την ενέργεια σχεδόν αμέσως. Για όποιον θέλει να κάνει άρση αυτού του γεγονότος μετά από πολύ καιρό, μπορεί να κάνει “unmute” σε ένα site ανοίγοντας την Cortana, πατώντας ξανά το notebook εικονίδιο και επιλέγοντας ξανά το News.

Πηγαίνετε στο κάτω μέρος του πίνακα ρυθμίσεων του News και θα δείτε όλα τα site για τα οποία έχετε κάνει Mute. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα που θέλετε να κάνετε “unmute” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου στην κάτω δεξιά γωνία.

Η διεπαφή του “unmute” είναι λίγο «κακή», αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια εναλλακτική για όταν μετανιώσετε το ότι κάνατε mute σε ένα site.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS