ΑρχικήinetH νέα Samsung microSD είναι τόσο γρήγορη που δεν υποστηρίζεται ακόμα

H νέα Samsung microSD είναι τόσο γρήγορη που δεν υποστηρίζεται ακόμα

samsung-releases-massive-256gb-microSD-card_maxresdefault-18-800x445

Είναι απίστευτος ο χώρος αποθήκευσης που προσφέρεται πλέον σε μια κάρτα μνήμης microSD σε μέγεθος νυχιού.

Πέρυσι, η SanDisk χώρεσε 200GB σε μια κάρτα microSD και τώρα η Samsung έκανε μία 256GB microSD με τις μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής στον κόσμο.

Οι νέες κάρτες microSD UFS (Universal Flash Storage) της Samsung έρχονται με 32, 64, 128 και 256GB ικανότητες.

Σχεδιασμένες για υψηλής ανάλυσης 3D gaming και υψηλής ανάλυσης ταινίες, οι κάρτες έχουν ταχύτητες ανάγνωσης των 530 megabytes ανά δευτερόλεπτο (MB / s), το οποίο είναι περίπου πέντε φορές πιο γρήγορα από ό, τι οι περισσότερες κάρτες microSD. Οι κάρτες έχουν επίσης ταχύτητες εγγραφής που φτάνουν τα 170MB / s.

Η μόλις μίας εβδομάδος SanDisk “ταχύτερη κάρτα στο κόσμο 256GB microSD» (που ταξινομείται ως UFS-1 ταχύτητα) έχει μια απλή 100MB / s ταχύτητα ανάγνωσης και 90MB / s ταχύτητα εγγραφής.”

Η Samsung λέει ότι οι ταχύτητες μεταφοράς υψηλής απόδοσης τις κάνουν τόσο γρήγορες όσο οι SATA solid-state drives και ότι «μειώνουν σημαντικά το χρόνο φόρτωσης πολυμέσων, το χρόνο φόρτωσης μικρογραφιών φωτογραφίας και το ρυθμιστικό χρόνο εκκαθάρισης σε λειτουργία λήψης ριπή (για φωτογραφικές μηχανές DSLR).»

Χρειάζεστε παραπάνω αποδείξεις ότι οι κάρτες είναι πραγματικά γρήγορες; Η Samsung υποστηρίζει ότι τα νέα προϊόντα της χρειάζονται μόνο επτά δευτερόλεπτα για να αποθηκεύσουν 24 εικόνες JPEG με μέγεθος αρχείου 1.1MB μετά τη λήψη από μια φωτογραφική μηχανή. Με την UHS-1 κάρτα microSD της SanDisk, θα χρειαστούν περίπου 32 δευτερόλεπτα.

Αποτελεί ήδη μεγάλη είδηση, με τη διαφορά ότι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχουν συσκευές που να μπορούν να χειριστούν τόσο γρήγορες κάρτες microSD. Η Samsung, επίσης, δεν έχει ανακοινώσει καμία πληροφορία τιμολόγησης ή ημερομηνίες κυκλοφορίας. Αλλά αν η Samsung είναι έξυπνη, είναι πιθανό ότι ήδη εργάζεται πάνω στην οικοδόμηση μελλοντικών συσκευών που να τις υποστηρίζουν, συμπεριλαμβανομένου του επόμενου καινούριου μοντέλου Samsung Galaxy της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS