ΑρχικήinetΓραμμή εργασιών στα Windows 10 Mobile;;

Γραμμή εργασιών στα Windows 10 Mobile;;

Η ίδια η Microsoft είχε υποσχεθεί ότι η επερχόμενη ενημέρωση Redstone 2 θα έρθει με σημαντικές βελτιώσεις για τα Windows 10 Mobile και τώρα οι χρήστες περιμένουν η εταιρεία να επικεντρωθεί τόσο στα χαρακτηριστικά όσο και στην εμφάνιση του λειτουργικού συστήματος.
Και ενώ είναι ακόμα πολύ νωρίς για να συζητήσουμε τις βελτιώσεις που θα είναι μέρος του Redstone 2 για τις Windows 10 Mobile συσκευές, μια ιδέα που έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μας παρέχει μια γεύση για το πώς ένα από τα χαρακτηριστικά -δανεισμένο από την επιφάνεια εργασίας– θα μπορούσε να λειτουργήσει και στα smartphones.

Γραμμή εργασιών στα Windows 10 Mobile;;

Μια γραμμή εργασιών στις Windows 10 Mobile συσκευές μπορεί να μην ακούγεται και τόσο παράξενη, δεδομένου ότι η ίδια η Microsoft προσπαθεί να συγχρονίσει τους υπολογιστές και τα smartphones και να προσφέρει ένα παρόμοιο λειτουργικό σύστημα σε όλες τις συσκευές. Ωστόσο, μπορεί και να μην βγάζει και πολύ νόημα, παρόλο που το multitasking είναι κάτι που όλοι οι χρήστες κινητών αναζητούν πλέον.

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε σε αυτή την ιδέα, η γραμμή εργασιών θα μπορούσε να έχει τη δική της θέση στις κινητές συσκευές, αλλά εξαιτίας του μικρού διαθέσιμου χώρου στην οθόνη του τηλεφώνου, θα μπορούσε πραγματικά να είναι πολύ δύσκολο να πατηθούν τα εικονίδια των εφαρμογών. Ο δημιουργός της ιδέας, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι η γραμμή εργασιών θα μπορούσε να παίξει το ρόλο ενός δείκτη για να σας ενημερώνει για το ποιες εφαρμογές εκτελούνται μια δεδομένη στιγμή.

Η Redstone 2 ενημέρωση θα έρθει την άνοιξη του 2017, έτσι η Microsoft έχει σίγουρα αρκετό χρόνο για να πραγματοποιήσει μερικές πιο ουσιαστικές αλλαγές!

windws-redstone

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS