ΑρχικήinetΠροσαρμογέας $ 40 φορτίζει το iPhone 7 και επιτρέπει να ακούτε μουσική

Προσαρμογέας $ 40 φορτίζει το iPhone 7 και επιτρέπει να ακούτε μουσική

apple-beats-dongle-adapter-0-Προσαρμογέας

Ο Lightning Προσαρμογέας της Belkin σας επιτρέπει να ακούτε μουσική και να φορτίζετε το iPhone σας 7 ταυτόχρονα.

Πολλοί οπαδοί των iDevices είναι ενοχλημένοι από την αφαίρεση του βύσματος των ακουστικών 3,5 χιλιοστών από τα καινούρια iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Ωστόσο, ο γίγαντας της Silicon έχει συμπεριλάβει ένα ζευγάρι EarPods και έναν προσαρμογέα ακουστικών στο πακέτο για τα νέα iPhones. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να φορτίσετε και να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά σας ταυτόχρονα;

Χάρη στην Belkin, το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί με $ 39.99. Ο Προσαρμογέας “Lightning Audio + Charge RockStar”, ο οποίος έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Apple, μετατρέπει τη μονή θύρα Lightning σε δύο θύρες. Ωστόσο, είναι και οι δύο θύρες Lightning.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε το Lightning Audio + Charge RockStar στους πελάτες μας, επεκτείνοντας την οικογένειά μας των RockStar multi-port προϊόντων και δημιουργώντας έναν εύκολο τρόπο ώστε οι άνθρωποι να φορτίζουν και να ακούνε εν κινήσει”, λέει ο Steve Malony, VP, GM Belkin .

Ο Προσαρμογέας συνδέεται στη θύρα Lightning του iPhone 7 και στη συνέχεια σας επιτρέπει να συνδέσετε και ένα καλώδιο φόρτισης καθώς και ακουστικά που συνδέονται με Lightning. Με άλλα λόγια, εάν χρησιμοποιείτε ακουστικά με μια παραδοσιακή υποδοχή 3,5 mm, θα πρέπει πρώτα να συνδέσετε αυτά με έναν επίσημο προσαρμογέα Lightning της Apple και στη συνέχεια να συνδέστε αυτόν τον προσαρμογέα στον προσαρμογέα Belkin.

Το Lightning Audio + Charge RockStar θα είναι προς πώληση από τις 10 Οκτωβρίου. Τα στηρίγματα προσαρμογέα φορτίζουν μέχρι και 12W και 48 kHz 24-bit εξόδου ήχου, καθώς και τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο για Lightning-συμβατά ακουστικά. Είναι συμβατό με το iPhone 7 και 7 Plus, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες Lightning-συμβατές συσκευές που τρέχουν iOS 10. Μπορείτε να αγοράσετε το τροφοδοτικό από την ιστοσελίδα της Belkin, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple και τα καταστήματα λιανικής πώλησης της Apple.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS