ΑρχικήinetΗ Αμερική θα αναγκάσει τους ιδιοκτήτες drones να τα δηλώσουν

Η Αμερική θα αναγκάσει τους ιδιοκτήτες drones να τα δηλώσουν

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει κηρύξει το πόλεμο στα drone, αφού σύντομα θα αναγκάσει τους ιδιοκτήτες των drοne να εγγράψουν τα τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια τους στο Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ.

drone

Η κυβέρνηση λέει ότι το ζήτημα θα το εξετάσει μια ομάδα εργασίας όπου και θα προτείνει τον τρόπο εφαρμογής του προγράμματος εγγραφής των drone γύρω στα μέσα του επόμενου μήνα, έτσι ώστε οι νέες εγγραφές να αρχίσουν το Δεκέμβριο.

Η αλλαγή της πολιτικής των ΗΠΑ οφείλεται, κατά την Κυβέρνηση, σε παρ ‘ολίγον ατυχήματα που αφορούσαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ ελπίζει ότι οι νέοι κανόνες θα αναγκάσουν τους χομπίστες να μάθουν τους σωστούς κανόνες έτσι ώστε να χρησιμοποιούν τα drοne με ασφάλεια. Φυσικά, αυτό σημαίνει επίσης ότι αν κάποιος παραβεί ένα κανόνα, τότε είναι και πιο εύκολο να συλληφθεί.

Δυστυχώς, ενώ ο στόχος πίσω από την απαίτηση εγγραφής των τηλεκατευθυνόμενων μπορεί να είναι έντιμος, θεωρείται απίθανο ότι θα οδηγήσει σε ασφαλέστερη συνολική χρήση των τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών, αφού οι χρήστες που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν για κακό σκοπό απλά θα παρακάμψουν την εγγραφή, όπως ακριβώς γίνεται και τώρα με τα παράνομα όπλα.

Δείτε ένα βίντεο με την συνέτευξη τύπου του Υπουργείου Μεταφορών των ΗΠΑ:

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS