ΑρχικήinetΕίναι επίσημο: Xbox One S στις 2 Αυγούστου

Είναι επίσημο: Xbox One S στις 2 Αυγούστου

Η Microsoft είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια παρουσίασης του νέου Xbox One S ότι θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Πραγματικά η επόμενη κονσόλα της εταιρείας θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 2 Αυγούστου.

Αν χρειάζεστε ανανέωση, η επερχόμενη κονσόλα Xbox One S είναι πιο μικρή και πιο ισχυρή από το σημερινό μοντέλο.

Η Microsoft υποστηρίζει ότι υπάρχει έχει πραγματοποιηθεί μείωση του μεγέθους κατά 40 τοις εκατό, ενώ η αυξημένη ισχύ του μικρού τέρατος είναι ικανή να υποστηρίξει 4K, ροές βίντεο streaming (αλλά όχι 4k gaming) και HDR για βίντεο και παιχνίδια. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι προς το παρόν υπάρχουν μόνο λίγα παιχνίδια που υποστηρίζουν HDR, όπως το “Gears of War 4,” το “Forza Horizon 3” και το “Scalebound.”Xbox One S

Το νέο Xbox διαθέτει ασύρματο χειριστήριο, το οποίο έρχεται με υποστήριξη Bluetooth για υπολογιστές που θα τρέχουν το επερχόμενο Windows 10 Anniversary Update, το οποίο παρεμπιπτόντως, θα κυκλοφορήσει ίδια μέρα.

Μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμο μόνο το μοντέλο των 2TB και θα έρθει στην τιμή των 399 δολαρίων στις παρακάτω χώρες: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Καναδά, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Microsoft αναφέρει ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν και μοντέλα του 1 TB για 349 δολάρια αλλά και των 500 GB στα 299 δολάρια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS