ΑρχικήHow ToΟ πιο γρήγορος τρόπος για να μάθετε Swift Programming!

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να μάθετε Swift Programming!

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια καλή στιγμή για να μάθει κανείς Swift προγραμματισμό και να αρχίσει να φτιάχνει εφαρμογές για την Apple. Εφαρμογές γραμμένες με Swift τρέχουν σε Mac υπολογιστές, Apple Watch και στην Apple TV. Είναι περίπου δύο ετών και ήδη έχει καταλάβει τη 13η στο TIOBE Index. Η ώθηση της Apple και το πόσο νέα είναι η γλώσσα είναι δύο καλοί λόγοι για να τη μάθει κανείς που θέλει να ασχοληθεί με το mobile development.swift

Η Swift κάνει, επίσης, την ανάπτυξη εφαρμογών πιο διαδραστική και λιγότερο «κουραστική» από ότι η προκάτοχός της Objective C. Οπότε, γιατί να μην επωφεληθείτε από αυτό εξασφαλίζοντας και το μέλλον σας; Υπάρχουν, άλλωστε, πολλοί τρόποι για να μπείτε στον κόσμο της. Υπάρχουν ιστοσελίδες που είναι αφιερωμένες στη Swift και επιπλέον, υπάρχουν online μαθήματα που είναι τέλεια για τους αρχάριους.

Αλλά τι γίνεται αν έχετε μόνο λίγα λεπτά για να διαθέσετε;

Το TapCoding είναι ένας ωραίος τρόπος για να πάρετε μια ιδέα με τα βασικά της γλώσσας, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Ο iOS Swift εκπαιδευτής χρησιμοποιεί μικρά διαδραστικά μαθήματα για να διδάξει mobile programming. Σκεφτείτε το σαν το «Duolingo για τη Swift». Η εφαρμογή έρχεται γεμάτη με εκατοντάδες ασκήσεις χτίσιμου κώδικα και άλλες ασκήσεις ώστε να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα βασικά.

Μια επισκόπηση των ασκήσεων

Υπάρχουν τέσσερις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξασκηθείτε:

  1. Δημιουργία κώδικα με drag-and-drop.
  2. Εξάσκηση με κώδικα στο πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα.
  3. Εκπαίδευση σε έννοιες με True / False ασκήσεις.
  4. Εντοπισμός λογικών ή συντακτικών λαθών.

Σε κάθε βήμα, το TapCoding σας μαθαίνει τη γλώσσα εξασκώντας την ενεργά. Ακολουθεί τη γνωστή μέθοδο ότι αν δεν γράψετε κώδικα, δεν θα μάθετε κώδικα!

Το εισαγωγικό επίπεδο των εννέα μαθημάτων είναι δωρεάν. Αλλά θα πρέπει να το ξεκλειδώνετε σταδιακά διατηρώντας μια ρουτίνα των μαθημάτων σας. Το πλήρες πρόγραμμα σπουδών είναι διαθέσιμο ως μια αγορά εντός της εφαρμογής με $6.99. Για $9.99, μπορείτε να ξεκλειδώσετε κατευθείαν το πλήρες πρόγραμμα σπουδών με έξτρα μελλοντικά μαθήματα.

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS