ΑρχικήαπόψειςΟι 5 μεγαλύτεροι μύθοι για τα smartphone που δεν ισχύουν

Οι 5 μεγαλύτεροι μύθοι για τα smartphone που δεν ισχύουν

smartphone-rect-min

Σχεδόν όλοι έχουν ένα smartphone στις μέρες μας. Μερικοί έχουν Android smartphones, ενώ άλλοι προτιμούν τα iPhone της Apple.

Ωστόσο, όπως με κάθε τεχνολογικό gadget, οι άνθρωποι πιστεύουν σε ορισμένους μύθοι σχετικά με τα smartphones. Αυτοί οι μύθοι είναι σαν δεισιδαιμονίες που σας εμποδίζουν να έχετε σωστή άποψη. Ως εκ τούτου, στο άρθρο μας, θα μοιραστούμε μαζί σας πέντε μύθους για τα smartphone που θα πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε αμέσως!

Μύθος Νο1: τα smartphones με quad-core και octa-core επεξεργαστές είναι ταχύτερα

Αυτός είναι ένας μύθος που ακόμη και ο πιο λογικός ιδιοκτήτης smartphone πιστεύει. Αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι αλήθεια. Το iPhone 6s της Apple με διπύρηνο επεξεργαστή είναι πολύ πιο γρήγορο από ό, τι οποιοδήποτε Android smartphone με οκταπύρηνο επεξεργαστή κυκλοφορεί στην αγορά. Αν το smartphone σας έχει multi-core επεξεργαστή, δεν σημαίνει ότι θα είναι και ταχύτερο ως τηλέφωνο. Η ποιότητα των πυρήνων είναι αυτή που έχει σημασία, όλοι γνωρίζουμε ότι η ποιότητα είναι πάντα καλύτερη από την ποσότητα. Η ταχύτητα του επεξεργαστή αποτελεί μόνο ένα μικρό μέρος της ταχύτητας του smartphone και εξαρτάται από πολλούς άλλους παράγοντες.

Μύθος Νο2: Η κατάργηση Apps με Task Killer θα επιταχύνει το smartphone σας

Αυτός είναι ένας άλλος μύθος που κάθε ιδιοκτήτης smartphone πιστεύει. Είναι γεγονός ότι όλοι έχουμε καταργήσει Apps που δεν χρησιμοποιούμε με την ελπίδα ότι θα ελευθερώσουμε περισσότερη μνήμη. Στην πραγματικότητα, οι εφαρμογές αποθηκεύονται προσωρινά στη μνήμη RAM, που βοηθά μόνο στο να ανοίξουμε τις εφαρμογές πιο γρήγορα. Τα Android smartphones στην πραγματικότητα επιτρέπουν σε εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο με λιγότερους περιορισμούς. Οι εφαρμογές στο παρασκήνιο είναι συνήθως «παγωμένες» και χρησιμοποιούν μικροσκοπική μνήμη.

Μύθος Νο3: Όσο περισσότερη RAM τόσο το καλύτερο

Τα iPhones δουλεύουν μια χαρά με μόνο 1GB ή 2GB μνήμης RAM, ενώ το Nexus 6P της Google με 3GB RAM θεωρείται το ταχύτερο Android smartphone που είναι διαθέσιμο σήμερα. Αλλά είτε το πιστεύετε είτε όχι, εάν είστε φαν των Android, πάντα θα ψάχνετε για περισσότερη μνήμη RAM, αγοράζοντας το επόμενο Android smartphone σας. Το γεγονός παραμένει ότι το smartphone σας θα ξεμείνει από μνήμη, ακόμη και αν έχει 6GB μνήμης RAM, εάν δεν έχετε βελτιστοποιήσει το τηλέφωνό σας σωστά. Προσπαθήστε να ανοίξετε και να παίξετε 10 βίντεο στο Google Chrome σε διαφορετικές καρτέλες στο Android smartphone σας με τα 6GB και θα δείτε τι εννοώ.

Μύθος Νο4: Χρησιμοποιείτε μόνο το φορτιστή του κατασκευαστή του smartphone σας

Αυτός ο μύθος πιθανότατα κυκλοφόρησε από τους κατασκευαστές για να σας κάνει να αγοράσετε τα προϊόντα τους. Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε φορτιστή που να ταιριάζει στις προδιαγραφές της μπαταρίας του smartphone σας. Ναι, η χρήση του φορτιστή που κατασκευάστηκε για το κινητό σας είναι πάντα καλύτερη, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι άλλους συμβατούς φορτιστές που δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Αν παρατηρήσετε προσεκτικά το διαφορετικό χρόνο σε διαφορετικούς φορτιστές, θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο φορτιστή που κατασκεύασε η εταιρεία και σε έναν άλλο επίσης συμβατό.

Μύθος Νο5: Περισσότερα Megapixels σημαίνουν καλύτερη φωτογραφική μηχανή!

Είναι ένας εντελώς ψεύτικος μύθος που κυκλοφορήσαν οι κατασκευαστές smartphone για να προτιμήσετε τα προϊόντα τους. Η ποιότητα της φωτογραφίας εξαρτάται κυρίως από το πόσο φως είναι σε θέση να λάβει ο αισθητήρας. Οι καλύτερες φωτογραφικές μηχανές έχουν στην πραγματικότητα μεγαλύτερους αισθητήρες εικόνας. Μερικές φορές ακόμη και μια φωτογραφική μηχανή 5MP με καλύτερους αισθητήρες, δίνει καλύτερες φωτογραφίες από τις συνηθισμένες κάμερες 13megapixel.

Αυτοί λοιπόν είναι μόνο μερικοί από τους πιο δημοφιλείς μύθους για τα smartphones που δεν ισχύουν στην πραγματικότητα! Υπάρχουν πολλοί ακόμα για τους οποίους οι ιδιοκτήτες smartphone θα ορκίζονταν ότι είναι αλήθεια, αλλά είναι δυστυχώς ψευδείς.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS