ΑρχικήinetSurface Book i7 το νέο της Microsoft

Surface Book i7 το νέο της Microsoft

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε μια αναβαθμισμένη έκδοση του Surface Book (Surface Book i7) που διαθέτει με πιο ισχυρό hardware και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Το Surface Book i7 παρουσιάστηκε από τον Panos Panay που ανέφερε ότι η μπαταρία του θα έχει 16 ώρες διάρκεια ζωής.Surface Book i7

“Δεν υπάρχει άλλο προϊόν που έχει αυτή τη διάρκεια ζωής μπαταρίας, την ίδια απόδοση, και την ίδια οθόνη. Είναι πραγματικά ο απόλυτος φορητός υπολογιστής,” ανέφερε ο Panay εξήγησε.

“Έχουμε επανασχεδιάσει ολόκληρο το θερμικό σύστημα από μέσα,” Panay εξήγησε, προσθέτοντας ότι αυτό το νέο laptop είναι 3 φορές πιο ισχυρό από το MacBook.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι η συσκευή δεν είναι το Surface Book 2, αλλά μια έκδοση αναβάθμισης της πρώτης γενιάς. Έρχεται μόνο με νέο υλικό, αλλά οπτικά, παραμένει εξ ολοκλήρου το ίδιο.

Προηγούμενες φήμες ανέφεραν ότι το Surface Book 2 θα μπορούσε μην έχει την αρθρωτή οθόνη-καπάκι, αλλά το αναβαθμισμένο μοντέλο εξακολουθεί να την διαθέτει.en-intl-xl-surface-orion-975-00001-rm3-mnco

Η επόμενη γενιά Surface Book, αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του επόμενου έτους, και μέχρι τότε θα έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία από σήμερα. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το Νοέμβριο, με τιμές να ξεκινούν από τα 2.399 δολάρια.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης

https://www.youtube.com/watch?v=A1OsmndtIrY

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS