ΑρχικήReviewsΤο μπρελόκ Aircharge θα φορτίσει ασύρματα το Smartphone σας

Το μπρελόκ Aircharge θα φορτίσει ασύρματα το Smartphone σας

Η Aircharge έχει δημιουργήσει ένα νέο gadget το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να φορτίζετε ασύρματα μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των smartphone, tablet, smartwatches, ζωνών γυμναστηρίου και ακόμα περισσότερα.

Με το μικρό του μέγεθος και τη δυνατότητα που σας δίνει να το παίρνετε πρακτικά παντού μαζί σας, αυτό το εύχρηστο μπρελόκ φορτιστής είναι σε θέση να παρέχει ενέργεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όταν τη χρειάζεστε πραγματικά, καθώς σας επιτρέπει να φορτίσετε ασύρματα τις πιο σημαντικές συσκευές σας.Aircharge

Με το νέο φορητό και ευέλικτο Μπρελόκ μπορείτε να φορτίσετε ασύρματα οποιοδήποτε smartphone και οποιοδήποτε άλλο φορητό gadget, στο σπίτι ή εκτός σπιτιού. Με την έξυπνη σχεδίασή του, το Μπρελόκ συνδυάζει την πρακτικότητα και το στυλ.

Αυτό που με μια πρώτη ματιά μπορεί απλά να φαίνεται ως ένα κομψό μπρελόκ για τα κλειδιά του σπιτιού σας ή του αυτοκινήτου σας, γρήγορα αποκαλύπτει τόσο ένα ολοκληρωμένο Micro USB όσο και ένα «Made for iPhone» πιστοποιημένο προσαρμογέα – υποδοχή Lightning της Apple προκειμένου να κρατήσει όλες τις προσωπικές συσκευές και τα αξεσουάρ σας πλήρως φορτισμένα.

keyring

Το Μπρελόκ της Aircharge συνδυάζει το σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα για να ενσωματωθεί τέλεια και να απλοποιήσει τη ζωή μας.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει το Μπρελόκ με ξεχωριστό σχεδιασμό για να ταιριάξει με το στυλ σας, δημιουργώντας το όμορφα και με υλικά κορυφαίας ποιότητας για να δημιουργήσει ένα σταθερό, ανθεκτικό προϊόν και μια εξαιρετική εμφάνιση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο μπρελόκ φορτιστή της Aircharge, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Kickstarter για λεπτομέρειες σχετικά με το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS