ΑρχικήinetΤο PhotoScan της Google μετατρέπει το κινητό σας σε scanner

Το PhotoScan της Google μετατρέπει το κινητό σας σε scanner

google-photo-scan-app

Η Google παρουσιάζει την εφαρμογή PhotoScan, για να ψηφιοποιήσετε τις παλιές σας φωτογραφίες

Η Google έχει ξεκινήσει ένα νέο εργαλείο φωτογραφίας για Android και iOS, που μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε ένα φορητό σαρωτή, σκανάροντας μια ψηφιακή εικόνα των τυπωμένων φωτογραφιών σας. Το νέο PhotoScan θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε τις παλιές εκτυπωμένες φωτογραφίες σας σε ψηφιακές, με τη δύναμη της υπολογιστικής φωτογραφίας.

Σύμφωνα με την Google, το PhotoScan ανιχνεύει τις άκρες, ισιώνει την εικόνα, την περιστρέφει στο σωστό σημείο και καταργεί το θάμπωμα. Περιλαμβάνει επίσης νέα, προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης λειτουργίας “auto enhance”, εργαλεία για την πραγματοποίηση προσαρμογών του φωτός και του χρώματος στις φωτογραφίες και μια ντουζίνα νέα φίλτρα φωτογραφίας. Τα φίλτρα επίσης τροφοδοτούνται από μηχανική μάθηση και θα επεξεργαστούν τη φωτογραφία με βάση τη φωτεινότητα, το σκοτάδι, τη ζεστασιά και τον κορεσμό της πριν από την εφαρμογή του νέου στυλ.

google-photoscan-4

«Όλοι έχουμε παλιά άλμπουμ και κουτιά γεμάτα φωτογραφίες, αλλά δεν τις ψηφιοποιούμε επειδή είναι αρκετά δύσκολο να το κάνουμε σωστά», δήλωσε ο Jingyu Cui, μηχανικός λογισμικού στο Google Photos. «Δεν θέλουμε να χάσουμε τις φωτογραφίες μας, αλλά η αγορά ενός σαρωτή είναι δαπανηρή και χρονοβόρα και αν προσπαθήσουμε να τραβήξουμε μια φωτογραφία της τυπωμένης φωτογραφίας, μπορεί να καταλήξουμε με στραβές άκρες και θαμπό αποτέλεσμα.»

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, απλά ανοίξτε την, τοποθετείστε τη φωτογραφία στο σωστό σημείο και αυτό είναι όλο. Από εκεί και πέρα, το λογισμικό της Google χειρίζεται τα υπόλοιπα, αφαιρώντας τυχόν αντηλιά, περικοπή και αφήνοντας σας με μια ψηφιακή εικόνα υψηλής ποιότητας.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις σαρωμένες φωτογραφίες στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου σας ή στο Google Photos για να οργανωθούν, με δυνατότητα αναζήτησης. Επί του παρόντος η Google Photos προσφέρει απεριόριστη αποθήκευση φωτογραφιών. Ωστόσο, το PhotoScan δεν φορτώνει τις φωτογραφίες αυτόματα στο Google Photos.

Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε το PhotoScan για τα iOS από το App Store ή το Android από το Google Play δωρεάν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS