ΑρχικήinetΙστορίες από τις επάλξεις μέρος 6ο - Όχι άλλο κάρβουνο!

Ιστορίες από τις επάλξεις μέρος 6ο – Όχι άλλο κάρβουνο!

επάλξεις

Ιστορίες από τις επάλξεις μέρος 6ο – Όχι άλλο κάρβουνο!

Ακόμη μια σειρά ιστοριών από τις επάλξεις έρχεται να προστεθεί στην συλλογή του SecNews! Μέχρι στιγμής έχουμε γίνει μάρτυρες ιστοριών με CD-DVD drives – θήκες καφέ, δισκέτες που σώζουν αρχεία εν έτη 2016, «παιχνιδιάρηδες» διευθυντές, μέλη διοικητικών συμβουλίων, που βλέπουν πικάντικες ταινίες και φυσικά αυτά αποτελούν μόνο την αρχή!

Αναμένουμε και τις δικές σας ιστορίες οι οποίες θα αναρτηθούν με σειρά προτεραιότητας επειδή σε καμία περίπτωση δεν μπορέσαμε να τις χωρέσουμε όλες σε μία δημοσίευση!

Η συγκεκριμένη ιστορία δεν είναι μόνο φοβερή σαν ιστορία, αλλά μας εξέπληξε και η επιστολή που έστειλε ο φίλος αναγνώστης την οποία για πρώτη φορά θα αναρτήσουμε αυτούσια χωρίς αλλαγές από συντάκτη μας!

Όχι άλλο κάρβουνο!

Μπορεί να έχω πάψει να εργάζομαι στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης μεγάλης εταιρείας εδώ και 2 χρόνια, πράγμα το οποίο ουδέποτε μετάνιωσα και ούτε πρόκειται να μετανιώσω από τη στιγμή που έφυγα με την αποζημίωση στο ένα χέρι και το μεσαίο δάχτυλο υψωμένο στο άλλο, αλλά κάποιες ιστορίες σου μένουν χαραγμένες βαθιά στην ψυχή και σε στοιχειώνουν για πάντα. Δυστυχώς η εταιρεία δεν με αποζημίωσε για συνεδρίες σε ψυχιάτρους, ζήτημα που έπρεπε να λύσω μόνος μου γράφοντας τις ιστορίες μου για τους φίλους αναγνώστες του Secnews.gr. Ελπίζω οι προσευχές μου να εισακουστούν και να δημοσιεύσουν τα παιδιά του Secnews κάποιες από τις ιστορίες μου!

Μια ωραία πρωία, καταυθάνει στον πάγκο εργασίας μου ένα υπερτούμπανο PC, πριν 2 χρόνια μάλιστα είχε ότι πιο τελευταίο μπορείτε να φανταστείτε, πολύ δυνατό ακόμη και σήμερα. Ο τύπος που το έφερε, όπως μου είπαν τα παιδιά στην υποδοχή, φαινόταν λίγο πειραγμένος, όπως κάθε freak που σέβεται τον εαυτό του σκέφτηκα εγώ. Το πρόβλημα λοιπόν που είχε αυτό το θαύμα της τεχνολογίας ποιος ακριβώς ήταν; Απλά χάλασε. Απλά σταμάτησε να δουλεύει. Αυτό είπε ο φίλος στην υποδοχή. Μάλιστα είπε του είχε  βάλει και ηχομόνωση για να μην ακούγονται τα ανεμιστηράκια!;! Εδώ φίλοι μου κάτι άρχισε να βρωμάει… Κατσαβίδι στο χέρι και ανοίγω το PC… τι να δω; Ο τύπος είχε βάλει πετροβάμβακα μέσα στο tower! Μου έπεσε το σαγόνι! Είχαν καεί σχεδόν τα πάντα μέσα γιατί απλά δεν ανέπνεε το PC. Πραγματική ηχομόνωση στο PC λες και ήταν το στούντιο ηχογράφησης του Jimmy Hendrix! Το πρόβλημα μου δεν ήταν το κακόμοιρο PC, αλλά ότι έχασα την εκτίμηση μου στο freak που είχε το PC. Ως σωστό freak όφειλε να τη βρίσκει ακούγοντας τα ανεμιστηράκια του!!

 

 

 

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS