ΑρχικήinetΠοιος θα σχεδιάσει το iPhone 8;

Ποιος θα σχεδιάσει το iPhone 8;

Οι λάτρεις των iPhone σίγουρα θα γνωρίζετε τον σχεδιαστή του αγαπημένου σας κινητού, Jony Ive. Αυτό που πιθανά να μην γνωρίζετε είναι ότι ο γνωστός συνεργάτης της Apple δεν αναλαμβάνει πλέον τον σχεδιασμό των κινητών συσκευών. Αντιθέτως, σύμφωνα με φήμες θα στρέψει την προσοχή του σε projects με πιο αρχιτεκτονικό χαρακτήρα. Οπότε αν θέλετε να επικρίνεται κάποιον για πιθανές ατέλειες του νέου σας iPhοne 8, αυτός σίγουρα δεν θα είναι ο Jony Ive.iPhone

Σύμφωνα με τον Jason Snell, παρατηρητή και συντάκτη της Apple, o Jony Ive μπορεί να μην εμπλέκεται άμεσα στον σχεδιασμό αλλά σίγουρα θα λειτουργήσει επικουρικά. Βασικός τομέας απασχόλησης θα είναι ο σχεδιασμός διαστημοπλοίων και νέων καταστημάτων για την Cupertino.

Πολλοί είναι εκείνοι που δυσπιστούν απέναντι στην είδηση αυτή. Πώς γίνεται ο κορυφαίος σχεδιαστής της Apple να εγκαταλείπει το έργο του, ειδικά τώρα που τα δέκατα γενέθλια της εταιρείας είναι πιο κοντά από ποτέ; Θα είναι το επετειακό μοντέλο που κυκλοφορεί το 2017, αντάξιο των προσδοκιών του τώρα που ο  Jony Ive δεν θα παίζει κυρίαρχο ρόλο στη σχεδίαση του; Προς το παρόν, κανείς δεν ξέρει.

Η Apple σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει υπόσχεται ένα διαφορετικό iPhοne 8 που θα μας εντυπωσιάσει με τις νέες δυνατότητες και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, πιθανότατα το σώμα του smartphone να είναι από γυαλί και μέταλλο και θα διαθέτει OLED τεχνολογία οθόνης, χαρακτηριστικά που απαιτούν έναν άψογο σχεδιασμό.

Μένει λοιπόν να δούμε τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο κολοσσός, ποιος θα είναι ο αντάξιος αντικαταστάτης του Jony Ive και αν θα μας ικανοποιήσει με τον σχεδιασμό του νέου iPhοne 8.iphone-8

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS