ΑρχικήReviewsVLC 360: Δοκιμάστε τη νέα εφαρμογή της VideoLAN

VLC 360: Δοκιμάστε τη νέα εφαρμογή της VideoLAN

To VLC 360 είναι μια preview έκδοση του γνωστού μας VLC Media Player. Ο media player όπως γνωρίζετε είναι cross-platform και λειτουργεί σε υπολογιστές με Windows, Linux, Mac αλλά και φορητές συσκευές.

Η έκδοση προεπισκόπησης ονομάζεται VLC 360 για να δείξει ότι το κύριο χαρακτηριστικό της νέας εφαρμογής που είναι η αναπαραγωγή και η παρουσίαση βίντεο και φωτογραφιών 360 μοιρών.

Η εφαρμογή VLC 360 παρέχεται σαν εφαρμογή προεπισκόπησης, μόνο για Windows και MacOS. Η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το VLC με λειτουργικότητα 360 μοιρών για όλες τις πλατφόρμες, όπως Android, iOS και Xbox One όταν φυσικά κυκλοφορήσει επίσημα η τελική έκδοση.VLC 360

Έτσι το VLC 360 είναι ένα VLC Media Player στον πυρήνα του αλλά διαθέτει και χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να παίξει βίντεο 360°. Ίσως γνωρίζετε ήδη τη λειτουργία από το YouTube ή άλλες ιστοσελίδες βίντεο στο Διαδίκτυο.

Μπορείτε να κατεβάσετε το VLC νέο 360 από την ιστοσελίδα του project, που αναφέρει τις παρακάτω δυνατότητες της νέας εφαρμογής:

Παίζει βίντεο 360° που ακολουθούν χαρακτηριστικά spatial video
Εμφανίζει φωτογραφίες 360 μοιρών και πανοραμικές εικόνες που ακολουθούν spherical χαρακτηριστικά.
Υποστηρίζει ζουμ, little planet και reverse (αντίστροφο) little planet
Έλεγχος με ποντίκι και πληκτρολόγιο
Open Source code.
Βελτιστοποιημένο με OpenGL και Direct3D11.

Η ιστοσελίδα του project διαθέτει βίντεο και φωτογραφίες 360° που μπορείτε να κατεβάσετε για να δοκιμάσετε τη λειτουργικότητα της εφαρμογής.

Να αναφέρουμε ότι την final έκδοση θα την δούμε μάλλον από το 2017, όταν θα τελειώσει η ανάπτυξη. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πριν δοκιμάσετε την εφαρμογή ότι πρόκειται για ένα technical preview, και έτσι είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε δυσλειτουργίες.

Κατεβάστε το νέο VLC 360

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS