ΑρχικήUpdatesΝέο update της εφαρμογής iOS Camera App από την Microsoft

Νέο update της εφαρμογής iOS Camera App από την Microsoft

Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής της κάμερας Pix iOS, προσθέτοντας υποστήριξη για το πολύ προηγμένο χαρακτηριστικό από την άποψη των iPhone cameras: το σύστημα διπλού φακού που το iPhone 7 Plus έχει αποκλειστικά αυτή τη στιγμή.

microsoft-pix

Το Microsoft Pix 1.0.22 έρχεται και με κάποιες άλλες βελτιώσεις, όπως τα προεπιλεγμένα επίπεδα ισορροπίας του λευκού προκειμένου να ενισχύσει την υγιή λάμψη του τόνου του δέρματος.

Με άλλα λόγια, οι φωτογραφίες θα πρέπει τώρα να δείχνουν πιο φυσικές, αλλά η Micros0ft θα έπρεπε να προσφέρει και την επιλογή στους χρήστες να φτιάχνουν χειροκίνητα την ισορροπία λευκού.

H μεγαλύτερη αλλαγή σε αυτή την έκδοση είναι η προσθήκη της υποστήριξης για τη διαμόρφωση διπλής κάμερας που είναι διαθέσιμη στο iPhone 7 Plus, με την Microsoft να εξηγεί ότι η εφαρμογή μπορεί να διατηρήσει τώρα όλες τις λεπτομέρειες που συλλαμβάνει από τον τηλεφακό.

Και υπάρχει και μια Τρίτη βελτίωση σε αυτή την έκδοση που καθιστά δυνατή την προσθήκη διακοσμητικών πλαισίων σε οποιαδήποτε εικόνα.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το  Micros0ft Pix, αυτή είναι μια εφαρμογή κάμερας που λανσαρίστηκε από την Micr0soft για τους χρήστες iOS, η οποία υποτίθεται θα βοηθήσει στην λήψη καλύτερων εικόνων, καθώς και θα προσαρμόζεται αυτόματα για να αυξήσει την ποιότητα.

«Το Micros0ft Pix είναι λίγο σαν να υπάρχει ένας επαγγελματίας φωτογράφος πίσω από τον φακό σας, αφού ρυθμίζει μικροαλλαγές, επιλέγοντας τις καλύτερες λήψεις και τις ενισχύει για να φαίνονται καλύτερες. Είναι σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να βγάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες χωρίς στην ουσία να μαντεύετε.» εξηγεί η Microsoft.

Η εφαρμογή λειτουργεί σε οποιοδήποτε iPhone που τρέχει iOS 9.0 ή νεότερη έκδοση και είναι προφανώς διαθέσιμη με ελεύθερη άδεια χρήσης από το App Store της Apple.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS