ΑρχικήinetΤο κεραμικό OnePlus 5 μπορεί να αντικαταστήσει το OnePlus 4 το 2017

Το κεραμικό OnePlus 5 μπορεί να αντικαταστήσει το OnePlus 4 το 2017

Παρά το γεγονός ότι πολλοί από εσάς ίσως περιμένετε από την κινεζική εταιρεία να λανσάρει το OnePlus 4 το επόμενο έτος, σύμφωνα με μια νέα έκθεση, αυτό μπορεί να μην συμβεί και ποτέ.

Στην κινέζικη κουλτούρα, ο αριθμός 4 θεωρείται κακή τύχη, η οποία θα μπορούσε να είναι ένας από τους λόγους που η OnePlus θα μπορούσε να αποφύγει την έναρξη ενός smartphone με αυτό τον αριθμό. Προφανώς αυτό σημαίνει ότι η επόμενη ναυαρχίδα που έρχεται το 2017 θα ονομάζεται OnePlus 5, παρακάμπτοντας έτσι το όνομα 0nePlus 4.

-logo-Oneplus

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη πληροφορία που έχουμε για την επερχόμενη ναυαρχίδα OnePlus. Προφανώς η κινεζική εταιρεία σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον σκελετό από αλουμίνιο του τηλεφώνου με ένα κεραμικό.

Δυστυχώς, αυτό θα μπορούσε να μην είναι τόσο καλή ιδέα υπολογίζοντας ότι το Xiaomi Mi Mix είναι τόσο επιρρεπές σε θραύσεις. Παρόλα αυτά η αντίσταση του κεραμικού επιχρίσματος του σκελετού του OnePlus 5 θα εξαρτηθεί από την παραγωγική διαδικασία και τον συνολικό σχεδιασμό, το οποίο είναι ο λόγος που η είδηση δεν είναι σίγουρη τουλάχιστον προς το παρόν.

Σύμφωνα με εκθέσεις που προέρχονται από την Κίνα, η εταιρεία που προμηθεύει με κεραμικούς σκελετούς την Xiaomi Mi Mix επιβεβαίωσε ότι η OnePlus είναι ένας από τους νέους πελάτες της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα το επόμενο 0nePlus smartphone να διαθέτει κεραμικό σώμα.

Επίσης, πηγές της βιομηχανίας ισχυρίζονται ότι οι μεταλλικοί σκελετοί είναι κακοί αγωγοί για σήματα 5G, το οποίο είναι ένας λόγος που πολλοί κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων έχουν υιοθετήσει τα κεραμικά. Ακόμη κι αν τα δίκτυα 5G δεν είναι τόσο διαδεδομένα σε όλο τον κόσμο, δεν απέχουμε και πολύ από αυτό.

Το OnePlus 5 μπορεί να μην είναι η πρώτη κεραμική συσκευή smartphone της εταιρείας αφού αυτός ο τίτλος ανήκει στο  0nePlus Χ, το οποίο λανσαρίστηκε το προηγούμενο έτος.

Όσον αφορά τα specs, το 0nePlus 5 είναι βέβαιο ότι θα κυκλοφορήσει με Android Nougat, αλλά θα μπορούσε να διατηρήσει την οθόνη Optic AMOLED 5,5 ιντσών.

Εκτός από αυτά, δεν είναι τίποτα πραγματικά σίγουρο για το OnePlus 5, οπότε αν μην κάνουμε άλλες υποθέσεις μέχρι να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες από πολλαπλές πηγές.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS