ΑρχικήinetΛίγα λόγια για το Galaxy A3 της Samsung

Λίγα λόγια για το Galaxy A3 της Samsung

Δεδομένης της αναστάτωσης που έχει προκαλέσει η είδηση περί κυκλοφορίας συσκευών Galaxy Α (2017), δεν θα μας κάνει καθόλου εντύπωση αν η Samsung ανακοινώσει τον ερχομό καινούριων smartphones αυτή την χρονική περίοδο.Galaxy

Τα Galaxy A3, Galaxy A5 και Galaxy A7 αναμένεται αν είναι τα κυρίαρχα αστέρια της επικείμενης παρουσίας της Samsung στις αρχές του έτους. Πρόκειται για την νέα Galaxy Α (2017) σειρά του κολοσσού που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην αγορά μέχρι το τέλος του 2017.

Έχουμε ήδη δει πως θα μοιάζουν τα Galaxy A5 και Galaxy A7 αλλά δεν έχουμε καμία ιδέα σχετικά με το Galaxy A3.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές δεν θα διαφέρει ιδιαίτερα από τις συσκευές της υπόλοιπης σειράς. Συγκεκριμένα, θα διαθέτει την ίδια κομψή μορφή με τις στρογγυλοποιημένες γωνίες για τις οποίες είναι γνωστή η Α σειρά.

Το Galaxy A3 αποτελεί την οικονομικότερη συσκευή εκ’ των τριών της νέας αυτής σειράς χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υστερεί σε επίπεδο προδιαγραφών, το αντίθετο μάλιστα.

Θα διαθέτει ένα αξιοπρεπές hardware καθώς θα τροφοδοτείται από έναν Exynos 7870 επεξεργαστή με μνήμη 2GB RAM, 16GB εσωτερική μνήμη και δυνατότητα επέκτασης μνήμης μέσω κάρτας microSD. Επιπλέον, θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών που υποστηρίζει HD (720p) ανάλυση, πισινή κάμερα 12-megapixel με φλας LED και μπροστινή 8-megapixel. Θα περιλαμβάνει επίσης έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια θύρα USB Type-C και θύρα ηχείου jack. Ακριβώς όπως και οι υπόλοιπες δύο νέες συσκευές της Samsung (Galaxy A5 και Galaxy A7) έτσι και αυτή θα τρέχει σε Android 6.0.1 Marshmallow λογισμικό.

Το μόνο που μένει λοιπόν, είναι να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση της Samsung.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS