ΑρχικήinetΤα ZUK smartphones διαθέτουν Android 7.0 Nougat

Τα ZUK smartphones διαθέτουν Android 7.0 Nougat

Σε προηγούμενο ραντεβού μας σας είχαμε αναφέρει το πλήγμα της Google στις πωλήσεις του Android 7.0 Nougat λογισμικού. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις των Andrοid συσκευών σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία κυμαίνονται στο 0,4%.
Η Lenovo, μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες κινητών τηλεφώνων είναι αυτή που θα συμβάλλει έστω και σε μικρό βαθμό στην αύξηση της ζήτησης του  Android 7.0 Nougat στην αγορά. Πως θα γίνει όμως αυτό; Android
Δύο από τα  αναβαθμισμένα ZUK smartphones τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν του χρόνου πρόκειται να τρέχουν σε λογισμικό Andrοid 7.0 Nougat. Όσοι από εσάς γνωρίζεται τις ZUK συσκευές θα θυμάστε τις εκδόσεις  Z1 και Z2 Pro τις οποίες αφορά η αναβάθμιση.
Τα καλά νέα είναι ότι οι νέες συσκευές θα κάνουν πρεμιέρα στο τέλος του 2017. Σύμφωνα με την Lenovo πρώτη από τις δύο αναβαθμισμένες συσκευές θα είναι το Z2 Pro η οποία αναμένεται στις 28 Ιανουαρίου, ημερομηνία που συμπίπτει με το προγραμματισμένο εαρινό φεστιβάλ της Κίνας.
Επόμενο στη σειρά είναι το ZUK Z1 που φημολογείται ότι θα διαθέτει την δοκιμαστική έκδοση του Andrοid 7.0 Nougat  πριν τις 28 Ιανουαρίου 2017 αλλά ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί πότε ακριβώς θα λάβει την πλήρη αναβάθμιση. Τέλος και η κινητή συσκευή ZUΚ 2.5 θα έχει προεγκατεστημένο το Andrοid λογισμικό. Φαίνεται λοιπόν ότι έχοντας μια περιορισμένη σειρά smartphone επιτρέπει στην ZUK να  παρέχει σημαντικές αναβαθμίσεις Andrοid στις περισσότερες συσκευές της.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Lenovo βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσίαση του πρώτου smartphone που τρέχει σε Android 7.0 Nougat, το επονομαζόμενο ZUK Edge. Φήμες υποστηρίζουν ότι το νέο Edge θα ανακοινωθεί επίσημα στις 7 Δεκεμβρίου κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS