ΑρχικήinetΗ Samsung σχεδιάζει να λανσάρει δύο είδη αναδιπλούμενων smartphone

Η Samsung σχεδιάζει να λανσάρει δύο είδη αναδιπλούμενων smartphone

Η Samsung φαίνεται να είναι αποφασισμένη ότι θα φέρει τα αναδιπλούμενα smartphone στην αγορά, αλλά η στρατηγική της για να είναι επιτυχής χρειάζεται ένα πολύ καλό σχέδιο. Ευτυχώς, αυτό ακριβώς πιστεύει και η Samsung, τουλάχιστον σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Νότια Κορέα.

samsung

Οι κορεάτικες αναφορές των μέσων ενημέρωσης διαθέτει μια στρατηγική δύο ταχυτήτων η οποία θα βοηθήσει την μετάβαση της εταιρείας στο αναδιπλούμενο smartphone στην αγορά πολύ ομαλότερη.

Βασικά, η Samsung σχεδιάζει να ξεκινήσει δύο τύποι πτυσσόμενων smartphones και θα παρατηρήσει την συμπεριφορά των πελατών απέναντι τους. Αν και τα δύο αποδειχτούν δημοφιλή, τότε η εταιρεία θα αρχίσει την μαζική παραγωγή τους.

Επίσης, το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone από τη Samsung θα λανσαριστεί το 2017, αλλά θα έρθει σε περιορισμένη ποσότητα, δεδομένου ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία σχεδιάζει να δοκιμάσει στην αγορά.

Λοιπόν, τι ακριβώς είναι αυτοί οι διαφορετικοί τύποι πτυσσόμενων smartphone; Λοιπόν, φαίνεται ότι η Samsung έχει ήδη αναπτύξει ένα smartphone με διπλή οθόνη που χρησιμοποιεί μια επίπεδη οθόνη σε κάθε πλευρά, ενώ το άλλο θα είναι ένα αναδιπλούμενο smartphone που θα λυγίζει λόγω ενιαίας ευέλικτης OLED οθόνη του.

Μόνο το μοντέλο διπλής οθόνης μάλλον θα λανσαριστεί στην αγορά το 2017 ενώ το πραγματικά αναδιπλούμενο smartphone διαθέτει ένα ευέλικτο OLED πάνελ και θα εισαχθεί κάποια στιγμή το 2018.

Το διπλής οθόνης smartphone που θα λανσαριστεί από την εταιρεία το 2017 δεν θα διαθέτει ευέλικτη οθόνη αλλά με μια άρθρωση στην μέση. Δεδομένου ότι δεν έχει ξεχωριστή οθόνη όταν είναι διπλωμένο, μοιάζει περισσότερο με ένα tablet όταν το ανοίγετε.

Το αληθινά αναδιπλούμενο smartphone που θα λανσάρει η Samsung το 2018 το νωρίτερο, θα έρθει με καινοτόμο hardware που αναπτύχθηκε από την εταιρεία της Νότιας Κορέας. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η οθόνη αυτού του τηλεφώνου θα είναι εύκαμπτη.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS