ΑρχικήHow ToΚρύψτε τα αρχεία σας μέσα στην αριθμομηχανή του Android σας

Κρύψτε τα αρχεία σας μέσα στην αριθμομηχανή του Android σας

αρχεία

Όλοι μας έχουμε ορισμένα βιντεάκια, εικόνες και έγγραφα στο κινητό μας, που θέλουμε να μείνουν κρυφά και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα τα δει. Το να κρύψουμε αυτά τα αρχεία σε εμφανή φάκελο μπορεί να κάνει όποιον πάρει το κινητό μας στα χέρια του ακόμα πιο περίεργο για το περιεχόμενό του.

Ωστόσο τώρα, χάρη σε μια εφαρμογή που ονομάζεται “Smart Hide Calculator”, το οποίο είναι ένα πλήρως λειτουργικό app αριθμομηχανής, μπορείτε να κρύψετε σημαντικά αρχεία και τους φακέλους σας από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πώς να κρύψετε τα ιδιωτικά αρχεία σας μέσα στο app Αριθμομηχανή για το Android smartphone:

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Smart Hide Calculator App από το Google Play στο Android smartphone / tablet σας.

Βήμα 2. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή και θα σας ζητήσει να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Ορίστε ένα αρκετά δύσκολο αλλά εύκολο να τον θυμάστε κωδικό, διότι αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκλειδώσετε / κλειδώσετε τα ιδιωτικά κρυφά αρχεία σας.

Βήμα 3. Αφού επιβεβαίωσε τον κωδικό πρόσβασης, εσείς και όποιος άλλος πάρει το Android smartphone σας, θα βλέπει μόνο ένα πλήρως λειτουργικό App Αριθμομηχανής.

Βήμα 4. Για να ξεκινήσετε την προσθήκη ιδιωτικών αρχείων σας, απλά πρέπει να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης και να πατήσετε στο κουμπί “=” για να αποκτήσετε πρόσβαση στο θησαυροφυλάκιο.

Βήμα 5. Αφού έχετε πληκτρολογήσει τον κωδικό πρόσβασης και έχετε πατήσει το κουμπί ‘=’, η εφαρμογή θα σας δώσει τις επιλογές όπως “Απόκρυψη αρχείων”, “Επανεμφάνιση Αρχείων,” “Αλλαγή κωδικού πρόσβασης” κ.λπ.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κρύψετε τα αρχεία και επιλέξτε τη μονάδα δίσκου και το φάκελο αρχείων ή μεμονωμένα βίντεο / μουσική / φωτογραφίες ή έγγραφα που θέλετε να αποκρύψετε. Πατήστε OK και όλα τα σημαντικά άκρως απόρρητα αρχεία σας είναι κρυμμένα πίσω από την μεγαλύτερη εφαρμογή στον κόσμο, την Αριθμομηχανή σας. Εάν θέλετε να εμφανίσετε τα αρχεία τότε απλά πηγαίνετε στο θησαυροφυλάκιο και επιλέξτε την επιλογή “Επανεμφάνιση Αρχείων”.

Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας, μην ανησυχείτε, ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να ξαναρυθμιστεί χρησιμοποιώντας ένα κύριο κλειδί πατώντας 123456789 + 987654321. Αυτό το App είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να κρύψετε τα σημαντικά αρχεία και τους φακέλους σας στο Android smartphone σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS