ΑρχικήinetYoutuber εγκαθιστά Android Nougat 7.1 σε Lumia 520 συσκευή

Youtuber εγκαθιστά Android Nougat 7.1 σε Lumia 520 συσκευή

Η Microsoft λίγο πολύ έχει εγκαταλείψει το Lumia 520 δεδομένου ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ξεμείνει με Windows Phone 8.1 λογισμικό και η εταιρεία δεν σκοπεύει να το αναβαθμίσει με τα Windows 10 Mobile. Πρόσφατα όμως ανακαλύψαμε οτι κάποιος άλλος έχει βάλει στόχο να επαναφέρει στο προσκήνιο την παλιά συσκευή.Lumia 520

Ένας χρήστης του Youtube επιχείρησε να εγκαταστήσει Android Nougat 7.1 λογισμικό σε μια Lumia 520 συσκευή και απ’ ότι φαίνεται το πείραμα πέτυχε. Σίγουρα μια παλιά Windows συσκευή δεν λειτουργεί άψογα με Android Nougat 7.1 αλλά αποτελεί απόδειξη ότι μπορεί να το κάνει με αρκετά αξιοπρεπή τρόπο.

Φυσικά όλοι θα αναρωτηθείτε πως το κατάφερε αυτό αλλά δυστυχώς τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα την δεδομένη στιγμή δεν μπορούν να μας λύσουν την απορία. Ο Youtuber δήλωσε πάντως ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μια Lumia 520 συσκευή να τρέχει σε Android Nougat λογισμικό. Επίσης επισημαίνει ότι είναι αρκετά ασταθές γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργίες στις τηλεφωνικές κλήσεις και την κάμερα.

Το σίγουρο είναι ότι πολλοί από εσάς που διαθέτετε ένα Lumia 520 ή ακόμα και Lumia 950 και 950 XL θα θελήσετε να εγκαταστήσετε το Android Nougat εάν ο τρόπος εφαρμογής είναι εύκολος. Προς το παρόν όμως, οι μοναδικές οδηγίες εγκατάστασης που προσφέρονται είναι από το ερασιτεχνικό βίντεο που σας επισυνάπτουμε παρακάτω. Αναμφίβολα, αποτελεί μια απόδειξη ότι ένα τέτοιο εγχείρημα είναι δυνατό και μπορεί να υλοποιηθεί από τον καθένα μας χωρίς να διαθέτει εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις. Το μόνο που  μπορούμε να κάνουμε για την ώρα είναι να περιμένουμε μέχρι να δημοσιευτούν περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος απο τον πολυσυζτημένο Youtuber.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS