ΑρχικήsecurityNexus 6P: Ελλάτωμα πρόωρου τερματισμού λειτουργίας

Nexus 6P: Ελλάτωμα πρόωρου τερματισμού λειτουργίας

Η Google έχει ήδη κυκλοφορήσει το Android 7.0 Nougat λογισμικό για σχεδόν όλες τις Nexus συσκευές, με πιο πρόσφατη την  Android 7.1.1 έκδοση να γίνεται  διαθέσιμη για τα Nexus και Pixel. Σύμφωνα όμως με τους ισχυρισμούς πολλών καταναλωτών η ενημέρωση αυτή δημιουργεί σφάλματα στη λειτουργία των smartphones τους.Nexus

Συγκεκριμένα, από τότε που το Νexus 6P τρέχει σε Android 7.0 Nougat παρατηρείτε πρόωρος τερματισμός της λειτουργίας παρόλο που η διάρκεια ζωής της μπαταρίας βρίσκετε σε υψηλά επίπεδα. Αρκετές είναι οι αναφορές καταναλωτών που ισχυρίζονται ότι τα κινητά τους τηλέφωνα απενεργοποιούνταν με 60% υπόλοιπο μπαταρίας. Άλλοι όμως ισχυρίζονται ότι η απενεργοποίηση τελούταν στο 10-15%  γεγονός που μας δείχνει ότι δεν έχει οριστεί ακόμα ακριβώς το πρόβλημα. Το πλέον ανησυχητικό στην υπόθεση είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις οι συσκευές δεν μπορούν να ξανά τεθούν σε λειτουργία αν δεν συνδεθούν στον υπολογιστή τους.

Ουσιαστικά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας αν δεν είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή γεγονός που αποτελεί σοβαρό ελάττωμα το οποίο απ΄ότι φαίνεται θα στοιχίσει στην  εταιρεία. Προς το παρόν, δεν είναι ακριβής ο αριθμός των καταναλωτών που αντιμετωπίσουν την συγκεκριμένη δυσλειτουργία.

Σύμφωνα με πηγές, οι ιδιοκτήτες των Νexus 6P συσκευών απογοητεύονται όλο και περισσότερο από την κατάσταση καθώς η Google δεν φαίνεται να αναγνωρίζει την σοβαρότητα της κατάστασης. Με άλλα λόγια, την κρίνει ως χαμηλής προτεραιότητας ζήτημα που μπορεί να διορθωθεί στην επόμενη ενημερωμένη έκδοση.

Δυστυχώς, μέχρι οι προγραμματιστές της Google αποφασίσουν να επιλύσουν το πρόβλημα δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ελαχιστοποίησης του με αποτέλεσμα τα Νexus 6P να παραμένουν σχεδόν άχρηστα για τους ιδιοκτήτες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS