ΑρχικήinetΗ Samsung ετοιμάζει το Bixby AI για τις εφαρμογές του Galaxy S8

Η Samsung ετοιμάζει το Bixby AI για τις εφαρμογές του Galaxy S8

Δύο μήνες απέμειναν από την υποτιθέμενη κυκλοφορία του νέου Galaxy S8, και το διαδίκτυο βομβαρδίζεται με φήμες για την επόμενη συσκευή της Samsung.

H Samsung μετά την αποτυχία του προηγούμενου μοντέλου, φέρεται να ετοιμάζει μια πραγματικά εντυπωσιακή συσκευή. Έτσι σύμφωνα πάντα με τις φήμες που κυκλοφορούν το επερχόμενο Galaxy της σειράς 8 θα έρθει με πάρα πολλές καινοτομίες.

Μετά την φήμη που δημοσιεύσαμε χθες που θέλει την επερχόμενη συσκευή να είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που θα “φοράει” 8GB RAM, σήμερα η SamMobile, αναφέρει ότι η ψηφιακή βοηθός Bixby θα ενσωματωθεί στο λογισμικό του Galaxy S8. Galaxy S8
Πηγές εξοικειωμένες με τα σχέδια της Samsung αναφέρουν ότι η ψηφιακή βοηθός Bixby θα υπάρχει προ-εγκατεστημένη στο επερχόμενο smartphone και θα συνεργάζεται με όλες σχεδόν τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές του Galaxy S8.

Η φωνητική βοηθός θα λειτουργεί με κάθε προεγκακτεστημένο λογισμικό που βρίσκεται στο Galaxy S8 δεδομένου ότι είναι πολύ πιο προχωρημένη από το S Voice.

Θα λειτουργεί δε όπως κάθε άλλοι ψηφιακοί βοηθοί.

Έτσι οι χρήστες θα είναι σε θέση να ζητήσουν από τη Bixby να τους δείξει φωτογραφίες και βίντεο που θα μπορούν να φιλτράρονται με ορισμένα κριτήρια.

Επιπλέον, η ψηφιακή βοηθός Bixby θα είναι σε θέση να παρέχει απαντήσεις κάτι σαν το Google Assistant. Η Samsung αναμένεται να ενημερώσει επίσης σχεδόν όλες τις εφαρμογές της με ένα νέο UI (user interface).

Ας περιμένουμε όμως μέχρι την επίσημη παρουσίαση που θα πραγματοποιήσει η Samsung στα τέλη Φεβρουαρίου 2017 στην έκθεση MWC, αν και υπάρχουν φήμες που θέλουν την ανακοίνωση του Galaxy S8 να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS