ΑρχικήUpdatesΗ υπηρεσία Skype for Business στα νέα μοντέλα Volvo!

Η υπηρεσία Skype for Business στα νέα μοντέλα Volvo!

Η Microsoft  συνεργάζεται με τη Volvo εγκαθιστώντας το Skype for Business σε 90 μοντέλα της σειράς συμπεριλαμβανομένων του Vοlvo XC90, V10, and S90.

Volvo
Skype for Business in car app

Τι καλύτερο για εσάς όταν αφήνετε το γραφείο να συνεχίζετε την δουλειά από το αυτοκίνητο σας;

Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι δύο κολοσσοί και ένωσαν τις δυνάμεις τους εγκαθιστώντας την υπηρεσία που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε ή να συμμετάσχετε σε μια συνδιάσκεψη ακόμα και όταν βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι γιατί είμαστε σίγουροι ότι κάτι τέτοιο θα σας ευχαριστούσε ιδιαίτερα.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μεγάλο επίτευγμα για την Vοlvo η οποία γίνεται η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που μετατρέπει το αυτοκίνητο σε εργαλείο παραγωγικότητας.

Για όλους τους εργασιομανείς εκεί έξω ο Anders Tylman-Mikiewicz, αντιπρόεδρος της υπηρεσίας καταναλωτών της Vοlvo, δήλωσε ότι η οι μέρες που προσπαθούσατε να συνδεθείτε στην επαγγελματική κλήση ενώ παράλληλα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στην  οδήγηση έχουν περάσει προ πολλού. Η προσθήκη του Skype Business θα σας λύσει τα χέρια.

Και η συνεργασία δεν τελειώνει εκεί καθώς οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να εγκαταστήσουν την ψηφιακή βοηθό της Microsoft, Cortana, σε επιλεγμένα μοντέλα αυτοκινήτων προκειμένου να παρέχουν στους οδηγούν ένα ψηφιακό σύστημα παραγωγικότητας.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας της Cortana σε Vοlvo αυτοκίνητα αλλά η Microsoft υπόσχεται ότι σύντομα θα είναι κοντά μας. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Cortana  εκτός από τις παραδοσιακές Windows 10 συσκευές επρόκειτο να εγκατασταθεί και σε IoT συσκευές όπως τα έξυπνα ψυγεία .

Αυτή δεν αποτελεί την πρώτη συνεργασία των δύο κολοσσών καθώς στο  CES 2016 ανακοινώθηκε ότι οι ιδιοκτήτες Vοlvo θα έχουν την δυνατότητα ελέγχου του αυτοκίνητου τους μέσω του Microsoft Band.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS