ΑρχικήinetΗ Apple θα λανσάρει iPhone 5,8-ιντσών με Samsung AMOLED οθόνη

Η Apple θα λανσάρει iPhone 5,8-ιντσών με Samsung AMOLED οθόνη

Αν είστε μακροχρόνιος παρατηρητής της Apple, ίσως έχετε ακούσει την είδηση και πιο πριν, αλλά εδώ θα λέγαμε ότι η σύμφωνα με μια νέα έκθεση η είδη επιβεβαιώθηκε.

Apple

Γνωρίζουμε ότι εδώ και καιρό η Apple εργάζεται πάνω σε τρία διαφορετικά iPhones για το 2017, και ενώ τα δύο πρώτα είναι πιθανό να έρθουν με ίδιες διαστάσεις με τα υπάρχοντα μοντέλα, το τρίτο ήταν λίγο πολύ ένα αίνιγμα για όλους μας.

Οι Digitimes, ωστόσο ισχυρίζονται ότι οι ιθύνοντες της βάσης της Taiwan της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ήδη ενήμεροι για τα σχέδια της Apple για να φτιάξουν ένα τρίτο μοντέλο με οθόνη 5,8 ιντσών που θα κατασκευαστεί από την Samsung. Το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να έχει  OLED οθόνη,, όπως ακριβώς είχαμε ακούσει στο παρελθόν και διαθέτουν μια νέα μορφή, ενδεχομένως χωρίς προσόψεις και πλήκτρο Home.

Είναι αυτονόητο ότι όλοι θα πρέπει να διαβάσουν αυτή την είδηση με επιφυλακτικότητα, αλλά η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Apple θα μείνει με πάνελ LCD για τα άλλα δύο μοντέλα, ενώ συνεργάζεται με την Samsung (αποκλειστικά!) για την κατασκευή του τρίτου iPhone με οθόνη 5,8 ιντσών.

Η Apple αναμένεται να πουλήσει έως και 70 εκατομμύρια iPhones με OLED οθόνη και η Samsung είναι ο μόνος κατασκευαστής που έχει μια τόσο υψηλή ικανότητα παραγωγής.

Επιπλέον η εταιρεία έχει υπογράψει μια συμφωνία με την Nissha Printing που έχει την βάση της στην Ιαπωνία να λάβει αισθητήρες αφής που θα χρησιμοποιηθούν σε μοντέλα με AMOLED οθόνες, ενώ η συναρμολόγηση θα είναι ευθύνη της Samsung Display ή της TPK Holding.

Η ίδια πηγή σημειώνει ότι η εταιρεία σκοπεύει να ξεκινήσει την παραγωγή του νέου iPhone τον Μάρτιο του επόμενου έτους πριν από ένα πιθανό λανσάρισμα τον Σεπτέμβριο.

Προηγουμένως έχουμε δει τις εκθέσεις που δείχνουν ότι το επόμενο έτος το iPhone θα μπορούσε να έρθει με μια εντελώς νέα μορφή που θα αφαιρέσει εντελώς τις προσόψεις και θα ενσωματώσει όλη την μπροστινή πλευρά στην οθόνη με ένα πιο συνεπή σχεδιασμό. Δεν είναι σαφές αν αυτό εξακολουθεί να είναι το σχέδιο της Apple, αλλά τώρα μοιάζει να επιβεβαιώθηκε: ένα τρίτο μοντέλο έρχεται με μια OLED οθόνη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS