ΑρχικήinetHMD Global: Περισσότερες πληροφορίες για τα Nokia-branded smartphones

HMD Global: Περισσότερες πληροφορίες για τα Nokia-branded smartphones

Σε προηγούμενο ραντεβού μας σας έχουμε αναφέρει ότι η HMD Global πρόκειται να λανσάρει μια σειρά Nokia-branded smartphones κατά τα επόμενα έτη. Αν και προγενέστερες πηγές υποστήριζαν ότι η φιλανδική εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει φέτος πέντε νέες συσκευές της σειράς, απ’ ότι φαίνεται ο αριθμός θα είναι μεγαλύτερος.HMD Global HMD Global HMD Global

Αρχικά επιβεβαιώθηκε η φήμη περί κυκλοφορίας 5 νέων eNokia-brandd smartphones στην Q-Q3 2017. Επιπρόσθετα υπολογίζεται μέχρι το τέλος του έτους να κάνουν το ντεμπούτο τους  το έκτο και έβδομο νέο μοντέλο.

Σύμφωνα με πρόσφατη κυκλοφορία της NPU οι νέες πληροφορίες προέρχονται από έναν λιανοπωλητή της Μαλαισίας ο οποίος αναφέρει ότι η HMD θα συνεχίσει να καινοτομεί εισάγοντας μια νέα ελκυστική σειρά Nokia smartphones.

Το έκτο και έβδομο smartphone θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μέχρι το τέλος του 2017.

Να σημειώσουμε όμως ότι η HMD δεν πρόκειται να παρουσιάσει τα νέα smartphones στη CES 2017 η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 5 και 8 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα καλά νέα βέβαια είναι ότι η φιλανδική εταιρεία έχει επιβεβαιώσει την παρουσίαση των πρώτων Nokia-branded συσκευών τον επόμενο μήνα στην εμπορική έκθεση MWC (Mobile World Congress).

Ανάμεσα στα τηλεφώνα που αναμένεται να λανσάρει στο τέλος του Φεβρουαρίου η HMD υπάρχει και το πολυσυζητημένο Nokia D1c (ή Nokia D1) και το πιο πρόσφατο Nokia Ε1. Το Nokia D1c αποτελεί μια mid-range συσκευή που διατίθεται σε δύο παραλλαγές ενώ το Nokia Ε1 από την πλευρά του αποτελεί μια entry-level συσκευή. Όσοι από εσάς αναμένεται με αγωνία ένα high-end Nokia-branded smartphone η HMD πιθανότατα να σας αποζημιώσει τον επόμενο μήνα που φημολογείται η παρουσίαση του.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS