ΑρχικήinetΤο Slashleaks δημοσίευσε φωτογραφία του Galaxy S8!

Το Slashleaks δημοσίευσε φωτογραφία του Galaxy S8!

Οι φήμες σχετικά με το πολυσυζητημένο  Galaxy S8 δεν έχουν τελειωμό! Το νέο smartphone της Galaxy S σειράς μαίνεται να κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου και πρόσφατα διέρρευσε στο διαδίκτυο πραγματική εικόνα του.Galaxy S8

Η εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Slashleaks αποκαλύπτει ότι το Galaxy S8 έχει μεταλλικό χρυσό χρώμα με μια διπλά κυρτή οθόνη. Μέσω της εικόνας επιβεβαιώνονται όλες οι φημολογούμενες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της απουσίας “home button” και την έλλειψη bezel στο πάνω και το κάτω μέρος της συσκευής.

Το λογότυπο της Samsung βρίσκεται στο κάτω μέρος, στο σημείο ακριβώς που τα προηγούμενα μοντέλα είχαν το “home button”.

Υποστηρίζεται ότι τα πλήκτρα πλοήγησης του νέου smartphone θα είναι 3D Touch για περισσότερη λειτουργικότητα. Συγκεκριμένα, στο νέο Galaxy τα κουμπιά που δεν βρίσκονται σε χρήση θα εξαφανίζονται με σκοπό να προσφέρεται περισσότερος χώρος στην πλήρη οθόνη. Ορισμένοι, με μια δόση υπερβολής, υποστηρίζουν ότι το νέο smartphone θα προσφέρει την δυνατότητα μετάβασης εμπρός και πίσω μέσω χειρονομιών του χρήστη. Φυσικά, αυτού του είδους η τεχνολογία μοιάζει απίθανη για μια κινητή συσκευή με βάση τις δυνατότητες που προσφέρουν μέχρι τώρα οι κατασκευαστικές εταιρείες. Παρ’ όλ’ αυτά η Samsung μπορεί και να μας εκπλήξει ευχάριστα.

Πιθανολογείται να διαθέτει μια 5,7 ιντσών οθόνη. Θα τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 835 SoC επεξεργαστή με 8GB μνήμη RAM. Οι πληροφορίες αυτές βέβαια παραμένουν στο πλαίσιο των εικασιών μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του Galaxy S8.

Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει φωτογραφία με το πίσω μέρος του κινητού που θα μας αποκάλυπτε την ύπαρξη διπλής κάμερας καθώς και τον scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μην σκάμε όμως εφόσον λίγοι μήνες έμειναν μέχρι την επίσημη παρουσίαση του!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS