ΑρχικήinetΗ Microsoft επενδύει στην Ισραηλινή Εταιρεία Team8

Η Microsoft επενδύει στην Ισραηλινή Εταιρεία Team8

Η Microsoft Ventures αποτελεί την τελευταία επιχείρηση που θα επενδύσει στην Team8, μια ισραηλινή επιχείρηση που βοηθά τις νέες επιχειρήσεις να επικεντρώνονται στην ασφάλεια τους στον κυβερνοχώρο.

Microsoft

Η Microsoft ενώνει έτσι μια αυξανόμενη ομάδα επιχειρήσεων για να υποστηρίξει την Team8, συμπεριλαμβανομένων αντιπάλων όπως τις Innovation Endeavors και Marker LLC (ιδιοκτησία της Google, εκτελεστικός Πρόεδρος Eric Schmidt), Nokia, AT&T, Cisco, Accenture, και άλλες.

«Το τεχνολογικό σύστημα του Ισραήλ είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για την καινοτομία, την δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία του για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο που πραγματικά ξεχωρίζει» δήλωσε ο Nagraj Kashyap, Corporate Vice President της Microsoft Ventures. Η Microsoft θα συνεργαστεί στενά με την Team8 για να εξερευνήσουν και να ερευνήσουν μερικές από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σήμερα.

Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Qualcomm επενδύει επίσης στην Team8 και εστιάζει σε μια αυξανόμενη συνεργασία σε νέες εύκαιρες για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, data center, και IoT τομείς.

Η Qualcomm θέλει προφανώς να κάνει το μεγαλύτερο μέρος αυτής της επένδυσης ασφαλείας μέσω της βελτίωσης των δικών της τεχνολογιών, όπως είναι να γίνει ένας από τους κύριους προμηθευτές chip για τους κατασκευαστές ναυαρχίδων smartphone σε όλο τον κόσμο.

Το χαρτοφυλάκιο των πελατών της περιλαμβάνει τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, συμπεριλαμβανομένης της Samsung, με την Qualcomm τώρα να επεκτείνεται στην επιχείρηση PC με μια εταιρική σχέση με την ίδια τη Microsoft, που θα φέρει τα Windows 10 σε ARM chips τα οποία είναι  αναπτυγμένα από την εταιρεία.

Η Team8 διαθέτει σήμερα 180 άτομα σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και το Ισραήλ σχεδιάζει να επεκτείνει το ανθρώπινο δυναμικό του με 100 εργαζόμενους επιπλέον μέχρι το τέλος του έτους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS