ΑρχικήinetΑποκαλύφθηκε δευτερεύουσα οθόνη στο HTC U Ultra

Αποκαλύφθηκε δευτερεύουσα οθόνη στο HTC U Ultra

Σήμερα ήταν μια ημέρα γεμάτη με διαρροές και νέες πληροφορίες σχετικά με τα επικείμενα smartphones της HTC, που θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης U την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου. Οι προδιαγραφές για το HTC U Ultra και το U Play διερρεύσαν νωρίτερα σήμερα και ήρθε η ώρα για τις live εικόνες να έρθουν στην επιφάνεια.

HTC

Οι live εικόνες δημοσιεύτηκαν από την Techtastic και παρουσιάζουν το HTC U Ultra από όλες τις γωνίες. Το πρώτο και πιο εκπληκτικό χαρακτηριστικό της νέας HTC ναυαρχίδας είναι σίγουρα η δευτερεύουσα οθόνη. Καμία αναφορά για μια τέτοια οθόνη δεν έγινε σε προηγούμενες διαρροές, και γι’ αυτό το χαρακτηριστικό είναι αρκετά περίεργο.

Το smartphone , επίσης γνωστό ως Ocean Note, φιλοξενεί σίγουρα μια δευτερεύουσα οθόνη και έχει μια οθόνη QHD 6 ιντσών. Πρέπει να πούμε ότι τη δευτερεύουσα οθόνη μοιάζει να την έχουμε δει στο παρελθόν στο LG V20 και V10.

Αν η δευτερεύουσα οθόνη είναι της αρεσκείας των καταναλωτών είναι δύσκολο να πούμε, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι παρέχει πρόσθετη λειτουργικότητα. Οι εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν ότι η δευτερεύουσα οθόνη παρέχει πληροφορίες όπως η πρόγνωση του καιρού ή συντομεύσεις δημοφιλών εφαρμογών.

Προχωρώντας, οι live εικόνες αποκαλύπτουν επίσης τέσσερις παραλλαγές χρώματος για το U Ultra, άσπρο, μπλε, μαύρο και ροζ χρυσό. Ο σχεδιασμός φαίνεται να είναι πολύ ελκυστικός με μια συμμετρία μεταξύ των εμπρός και πίσω πάνελ, ενώ η πίσω κάμερα φαίνεται να έχει ένα προεξέχον σχέδιο μαζί με το dual-LED flash της.

Αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι πληροφοριών έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενες φήμες σχετικά με μια εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Το Ultra U θα παρουσιαστεί σε δύο ημέρες από σήμερα και πιστεύεται ότι διαθέτει 4GB μνήμης RAM, 64GB εσωτερική μνήμη και μπαταρία 4,000mAh.

Δεν ήμαστε σίγουροι σχετικά με το φημολογούμενο Snapdragon 835 SoC στο εσωτερικό, αφού προηγούμενες διαρροές λέγανε ότι το Galaxy S8 θα είναι το πρώτο smartphone που θα ανακοινωθεί ότι θα ενσωματώσει το τελευταίο chipset της Qualcomm. Κατόπιν πάλι, η HTC θα μπορούσε να μας εκπλήξει την Πέμπτη.

[su_custom_gallery source=”media: 152680,152682,152683,152684,152685,152686,152687″]

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS