ΑρχικήinetCOSMOTE: Μοναδικές εκπτώσεις για τους λάτρεις της τεχνολογίας!

COSMOTE: Μοναδικές εκπτώσεις για τους λάτρεις της τεχνολογίας!

Εκπτώσεις έως και 60% και με έως 36 άτοκες δόσεις[1], σε μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας, σταθερής και κινητής, προσφέρει στους πελάτες της η COSMOTE, για να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους Smartphones, Tablets, laptops, Smart gadgets και αξεσουάρ σε απίστευτες τιμές. Κάθε εβδομάδα θα προστίθενται και νέα προϊόντα σε έκπτωση.COSMOTE

 

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου[2], στα καταστήματα COSMΟTE σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές θα βρουν: δημοφιλή Smartphones[3] με έκπτωση έως 40%, Tablets με έκπτωση έως 25%, αλλά και πακέτα σύνδεσης CΟSMΟTE Mobile Internet με κάρτα φθηνότερα έως 34% για να σερφάρουν από το Tablet ή το laptop τους, όπου κι αν βρίσκονται. Μοναδικές εκπτώσεις έως 60% περιμένουν τους καταναλωτές και σε αξεσουάρ και Smart gadgets.

 

Επιλεγμένα laptops και σταθεροί υπολογιστές διατίθενται φθηνότερα έως 25%, ενώ  τηλεοράσεις διατίθενται με έκπτωση έως 34%. Ιδιαίτερα προσιτές είναι οι τιμές και στα ασύρματα τηλέφωνα και τα περιφερειακά.

 

Oι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν ακόμα φθηνότερα τα Smartphones και Tablets που επιθυμούν με σύνδεση στα προγράμματα κινητής CΟSMΟTE, για να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται, Mobile Internet στο αξεπέραστο δίκτυό της. Έτσι μπορούν να επικοινωνούν, να σερφάρουν και να διασκεδάζουν με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, με τη σιγουριά των δικτύων 4G και 4G+ CΟSMΟTE, Νο1 δικτύων σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.cosmote.gr.

 

[1]Οι 36 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές προϊόντων 500€ και άνω, 24 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές  300€ και άνω, ενώ οι 12 άτοκες δόσεις για αγορές 60€ και άνω και με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας.

[2] Μέχρι τις 28/02/2017 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

[3] Οι εκπτώσεις σε Smartphones και Tablets ισχύουν για επιλεγμένα προϊόντα και με αγορά με οποιονδήποτε τρόπο. Ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS