ΑρχικήinetΗ Sony ξεκινά το Android 7.0 Nougat να τρέχει στην σειρά Xperia...

Η Sony ξεκινά το Android 7.0 Nougat να τρέχει στην σειρά Xperia Z5

Πολλές OEM εργάζονται στα update Android Nougat για τα τηλέφωνα ναυρχίδες τους, αν και ορισμένες από αυτές, όπως η HTC έχουν αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα και αναγκάστηκαν να σταματήσουν την διαδικασία. Η Sony φαίνεται να παίρνει το προβάδισμα, καθώς η εταιρεία έχει αρχίσει να εξαπλώνει την ενημέρωση του λογισμικού και στα σχετικά παλιά τηλέφωνα του Xperia Z5.

Sony

Η Sony τώρα έχει γίνει μια από τις πιο γρήγορες εταιρείες που θα απελευθερώσουν τα Nougat software updates, πολύ πριν από τους κατασκευαστές smartphone. Πίσω στον Νοέμβριο, επειδή η εταιρεία ξεκίνησε να τρέχει το 7.0 Nougat update στο Xperia X Performance. Αντίθετα, η Samsung έληξε πρόγραμμα beta της στα τέλη Δεκεμβρίου.

Το Xperia XZ ακολούθησε γρήγορα και έλαβε το Nougat update, ενώ το Xperia X και Xperia X Compact υποβλήθηκαν σε θεραπεία σε ένα ενημερωμένο update από την ίδια Android OS version μόλις τον περασμένο μήνα. Προφανώς, η Sony συνέχισε να δουλεύει για τη βελτιστοποίηση του νέου UI και νέα χαρακτηριστικά μέσα στο Nougat για να τα φέρει σε ακόμη περισσότερα Xperia smartphones. Το Xperia X Concept ξεκίνησε να λαμβάνει το Android 7.1.1 Nougat στις αρχές αυτού του μήνα.

Η Sony μόλις ξεκίνησε να τρέχει το 7.0 Nougat update στα Xperia Z5 και Xperia Z5 Premium phones, με τον αριθμό build 32.3.A.0.372, σύμφωνα με XperiaBlog. Η ενημέρωση θα φτάσει σύντομα στο  Zperia Ζ5 Compact, Xperia Ζ3 + και το tablet Xperia Z4 επίσης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα ενημερωμένη έκδοση λογισμικού θα φέρει υποστήριξη για συναρπαστικά Nougat χαρακτηριστικά όπως  multi-windows που επιτρέπει στους χρήστες να τρέξουν δύο εφαρμογές ταυτόχρονα και την εναλλαγή μεταξύ τους με ένα διπλό tap. Η Sony θα παρέχει επίσης μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για κινητά που λαμβάνουν την ενημέρωση, καθώς και ένα κουμπί self-timer για τις μπροστινές κάμερες, πράγμα που καθιστά ευκολότερο το να κάνεις snap στις selfies.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS