ΑρχικήinetΠρώτη παρουσίαση του Galaxy S8 στο MWC 2017;

Πρώτη παρουσίαση του Galaxy S8 στο MWC 2017;

Οι φήμες για την επερχόμενη συσκευή της Samsung Galaxy S8 συνεχίζουν να δίνουν και να παίρνουν. Προς το παρόν η διαδικτυακή κοινότητα ασχολείται με την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Σήμερα, μια νέα πληροφορία αναφέρει σαν πιθανή ημερομηνία παρουσίασης της ναυαρχίδας της Samsung Galaxy S8 τον επόμενο μήνα στην εμπορική έκθεση Mobile World Congress (MWC) 2017. Σύμφωνα με τον γνωστό leakster @Ricciolo το smartphone ναι μεν θα παρουσιαστεί στο MWC 2017 αλλά δεν θα είναι έτοιμο για την αγορά.Galaxy S8

Φημολογείται ότι η νέα συσκευή θα παρουσιαστεί επίσημα στις 29 Μαρτίου σε μια ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στη Νέα Υόρκη και θα αρχίσει να κυκλοφορεί στις αγορές μέχρι το τέλος Απριλίου.

Ο Ricciolo αναφέρει μάλιστα ότι οι νέες συσκευές Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus θα κυκλοφορήσουν την 17η εβδομάδα του χρόνου και θα είναι ελαφρώς πιο ακριβές από τους προκατόχους τους.

Για παράδειγμα, το Galaxy S8 θα κοστίζει γύρω στα €850 και το Galaxy S8 Plus θα μπορούσε να κοστίζει γύρω στα 950 ευρώ.

Όπως και να χει όλα τα παραπάνω είναι φήμες.

Οι φίλοι της συσκευής καλό θα είναι να κάνουν λίγη υπομονή, τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο που πιστεύουμε ότι θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS