ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft φέρνει τα eBooks στα Windows 10 και Windows 10 Mobile

Η Microsoft φέρνει τα eBooks στα Windows 10 και Windows 10 Mobile

Πίσω στο 2016, η Microsoft εισήγαγε την υποστήριξη αρχείου EPUB στον Edge browser, καθιστώντας δυνατό για τους χρήστες να διαβάζουν eBooks χωρίς την ανάγκη για μια εφαρμογή τρίτου μέρους.

Microsoft

Και όπως αποδεικνύεται, η Microsoft έχει μακροπρόθεσμα σχέδια σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό, καθώς η εταιρεία εργάζεται τώρα στο να κάνει τα eBooks διαθέσιμα στο Windows Store, έτσι ώστε οι χρήστες να είναι σε θέση να κατεβάζουν και να διαβάζουν τα βιβλία τους σε συσκευές Windows 10.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι η Micrοsoft σχεδιάζει να φέρει αυτό το χαρακτηριστικό σε όλες τις συσκευές με Windows 10, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο υπολογιστών και tablet αλλά και smartphones. Ο Edge browser θα είναι το βασικό εργαλείο για αυτό, καθώς θα επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν τα eBooks, χωρίς την ανάγκη τρίτων εφαρμογών.

Όπως αναφέρθηκε στο MSPU, θα υπάρξει μια νέα κατηγορία eBook στο Windows Store και μερικά από τα βιβλία θα είναι διαθέσιμα με ένα αντίτιμο. Η αγορά τους θα μπορούσε να λειτουργήσει ακριβώς όπως και οι περιπτώσεις των εφαρμογών και των παιχνιδιών, οπότε αν έχετε ήδη ρυθμίσει μια μέθοδο πληρωμής, η όλη διαδικασία δεν θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο από λίγα δευτερόλεπτα.

Ο Micrοsoft Edge θα πάρει επίσης και κάποιες πρόσθετες λειτουργίες για την διαχείριση την αγοράς και του download των ebooks, οπότε ο browser θα έχει μια βιβλιοθήκη για να μπορείτε να ελέγχετε όλα αυτά τα στοιχεία. Θα υπάρξουν και άλλα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν στο Micrοsoft Edge, συμπεριλαμβανομένων των σελιδοδεικτών, μια επιλογή που είναι διαθέσιμη σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή ανάγνωσης eBook η οποία σας επιτρέπει να συνεχίσετε την ανάγνωση σας από εκεί που σταματήσατε.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS