ΑρχικήHow ToΑντιγράψτε το κείμενο από ένα πλαίσιο μηνύματος των Windows 10

Αντιγράψτε το κείμενο από ένα πλαίσιο μηνύματος των Windows 10

Σας έχει τύχει να σας βγάλουν τα Windows ένα μήνυμα λάθους και εσείς να πρέπει να το αντιγράψετε για το στείλετε σε φίλο σας για βοήθεια? Δεν χρειάζεται να το πληκτρολογήσετε λέξη-λέξη. Υπάρχει τρόπος να αντιγράψετε με ένα κλικ όλο το μήνυμα.

windows

Μερικές φορές χρειάζεται να αντιγράψετε το κείμενο ενός πλαισίου μηνύματος που εμφανίζεται στην οθόνη σας στα Windows 10. Για παράδειγμα, κάποια εφαρμογή μπορεί να σας δείξει ένα μήνυμα λάθους ή κάποιες crash λεπτομέρειες. Σε μια τέτοια κατάσταση, συνήθως γράφετε το κείμενο στο πλαίσιο αναζήτησης της Google ώστε να αναζητήσετε βοήθεια σχετικά με αυτό. Παρακάτω θα δείτε ένα τέχνασμα ώστε με ένα κλικ να κάνετε αντιγραφή του μηνύματος.

Για να αντιγράψετε το κείμενο από ένα πλαίσιο μηνύματος των Windows 10, απλά πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + C και είστε έτοιμοι!

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε το εξής πλαίσιο μηνύματος:

Τότε, πριν κάνετε κλικ στο κουμπί OK, πατήστε το πλήκτρο συντόμευσης CTRL + C αντ ‘αυτού. Τα περιεχόμενα του πλαισίου μηνύματος θα αντιγραφούν στο πρόχειρο. Θα περιλαμβάνει επίσης και τον τίτλο του κουμπιού.

[Τίτλος παραθύρου]
secnews

[Περιεχόμενο]
Τα Windows δεν είναι δυνατό να βρουν το 'secnews'. Βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσατε το όνομα σωστά και προσπαθήστε ξανά.

[OK]

Μετά την αντιγραφή των περιεχομένων του παραθύρου του μηνύματος, μπορείτε να πατήσετε το OK για να κλείσετε το μήνυμα.

Το ίδιο μπορεί να γίνει και για άλλα παράθυρα διαλόγου. Ας δούμε ένα ακόμη παράδειγμα με το μήνυμα του Σημειωματάριου (Notepad) που μας προτείνει να σώσουμε την εργασία μας.

Αν την ώρα που το Σημειωματάριο μας βγάλει το παραπάνω μήνυμα του παραδείγματός μας, πατήσουμε τα πλήκτρα Ctrl + C  στο πρόχειρο θα αποθηκευτούν τα εξής:

[Windows Title]
Σημειωματάριο

[Content]
Θέλετε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές στο Χωρίς τίτλο;

[Αποθήκευση] [Να μην γίνει Αποθήκευση] [Άκυρο]

Η ικανότητα για να αντιγράψετε το κείμενο από τα πλαίσια διαλόγου ήταν διαθέσιμη σε προηγούμενες εκδόσεις των Microsoft Windοws. Αυτό το τέχνασμα θα πρέπει επίσης να λειτουργήσει στα Windοws 7, Windοws 8 και τα Windοws 8.1 .

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS