ΑρχικήinetΤι θα πρέπει να περιμένουμε απο την Huawei στο MWC 2017

Τι θα πρέπει να περιμένουμε απο την Huawei στο MWC 2017

Όπως όλοι γνωρίζουμε η νέα ναυαρχίδα της Huawei (P10) είναι έτοιμη οπότε είναι απόλυτα λογικό για την κινέζικη εταιρεία να την παρουσιάζει τον επόμενο μήνα στο Mobile World Congress (MWC) 2017.Huawei

Αν και δεν είναι ακόμα σαφές πόσα νέα smartphones της Ηuawei πρόκειται να παρουσιαστούν στα τέλη Φεβρουαρίου το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο high-end συσκευές της P10 και P10 Plus θα κάνουν το ντεμπούτο τους.

Νέες φήμες έρχονται να υποστηρίξουν ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί και ένα τρίτο smartphone, η υποβαθμισμένη έκδοση του Ηuawei P10. Δεν μας κάνει βέβαια ιδιαίτερη εντύπωση καθώς η εταιρεία είχε ακολουθήσει την ίδια τακτική και με την P9 ναυαρχίδα της κυκλοφορόντας μεταγενέστερα στην αγορά το Ηuawei P9 Lite.

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα για το Ηuawei P10 Lite; Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε ακόμα αν και έχουν διαρρεύσει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του.

Από την άλλη το smartphone της Ηuawei με κωδικό WAS-AL00 έλαβε πρόσφατα πιστοποίηση TENNA οπότε η κυκλοφορία του βρίσκεται λίγες μέρες μακριά. Πρόκειται για ένα mid-range κινητό που θα τρέχει σε Android 7.0 Nougat λογισμικό. Αρκετό ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από  2.1GHz Kirin επεξεργαστή ο οποίος συμπληρώνεται από 4GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερική μνήμη.

Στο πίσω μέρος συναντάμε μια κάμερα  12-megapixel ενώ στο μπροστά μια 8-megapixel για την λήψη selfie και την εκτέλεση βιντεοκλήσεων. Επιπλέον, θα διατίθεται και ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το WAS-AL00 προσφέρει οθόνη 5.2 ιντσών με full HD (1080p) ανάλυση και μπαταρία  2.900 mAh.

Αυτά λοιπόν είναι τα μόνα στοιχεία που διαθέτουμε προς το παρόν για το νέο smartphone της Huawei.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS