ΑρχικήinetAndroid Instant Apps έρχεται από την Google!

Android Instant Apps έρχεται από την Google!

Στην προηγούμενη έκδοση του Google I/O η εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα σειρά εφαρμογών Android που καθιστά πιο εύκολη την πρόσβαση στο περιεχόμενο. Οι Android Instant εφαρμογές μπορούν να εμφανίσουν το περιεχόμενο χωρίς να χρειαστεί να τις κατεβάσετε.Google

Η Google ανακοίνωσε πρόσφατα στο Android Developers Blog ότι το Instant Apps καθιστά ευκολότερο για τους χρήστες να ανακαλύψουν και να τρέχουν εφαρμογές χωρίς να απαιτείται προεγκατάσταση. Η εταιρεία έχει συνεργαστεί με έναν μικρό αριθμό προγραμματιστών για να υλοποιήσουν την πρωτότυπη αυτή ιδέα.

Προς το παρόν, τοείναι διαθέσιμο για έναν περιορισμένο αριθμό χρηστών Android  οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές όπως BuzzFeed, Wish, Periscope και Viki. Η Google σκοπεύει να επεκτείνει την πρόσβαση και στους υπόλοιπους χρήστες εφόσον επιβεβαιωθεί ότι λαμβάνει την αποδοχή του κοινού.

Το Android Instant Apps μπορεί να χρησιμοποιηθεί δυνητικά για on-line αγορές ή γρήγορες πληρωμές μέσω του Play Store. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να υπερφορτώνουν το κινητό τους με πολλαπλές εφαρμογές που τις επιβραδύνουν.

Το Instant Apps κατεβάζει τα μέρη μιας εφαρμογής που απαιτούνται για τον έλεγχο του περιεχομένου και την γρήγορη περιήγηση στην εφαρμογή. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι θα προστεθεί και η δυνατότητα στους χρήστες να εγκαθιστούν μια εφαρμογή που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν αργότερα.

Οι προγραμματιστές που επιθυμούν να αναπτύξουν το Instant Apps θα πρέπει να ενημερώσουν τις υπάρχουσες Android εφαρμογές και να τις διαμορφώσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να κατεβάσουν και να τρέχουν άμεσα τα επιθυμητά μέρη. Να σημειώσουμε ότι οι προγραμματιστές  πρέπει να χρησιμοποιούν τα ίδια Android APIs και Android Studio.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS