ΑρχικήinetiPhone 7 επέζησε 13 ώρες μέσα σε Ρωσικό ποταμό

iPhone 7 επέζησε 13 ώρες μέσα σε Ρωσικό ποταμό

Το iPhone 7 plus ίσως να είναι περισσότερο αδιάβροχο από ότι η Apple το διαφημίζει. Μία νέα ιστορία από την Ρωσία θέλει το τελευταίο smartphone της εταιρείας να επιβιώνει για πολύ περισσότερο χρόνο μέσα στο νερό από ότι η προδιαγραφή IP67 απαιτεί.

iPhone

Δεν γνωρίζουμε αν όλο αυτό είναι μία έμμεση διαφήμιση της Apple για το κινητό της τηλέφωνο iPhone 7 plus, με σκοπό να υποστηρίξει την προδιαγραφή ΙΡ67 του τηλεφώνου. Σας θυμίζουμε ότι η προδιαγραφή αυτή αναφέρεται στην στεγανότητα ως προς την σκόνη και το νερό (βαθμίδα 6 για την σκόνη και βαθμίδα 7 για το νερό) και επιβεβαιώνει ότι κάποιο μηχάνημα μπορεί να αντέξει στο νερό για 30 λεπτά σε βάθος 1 μέτρο.

Σε ένα βίντεο πάντως που δημοσιεύτηκε πριν από τρεις ημέρες στο Instagram, ένα Ρώσος ισχυρίζεται του έπεσε το iPhone 7 Plus μέσα σε μία τρύπα που είχε κάνει στο παγωμένο ποταμό για να ψαρέψει. Επειδή ήταν αργά, το τηλέφωνο έμεινε εκεί μια νύχτα, βυθισμένο στο νερό στους 4 °C (39 °F) έως κάποιος φίλος του με υποβρύχια στολή νεοπρενίου βούτηξε και την βρήκε στο πάτο του ποταμού. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για το πόσο βαθύ είναι το ποτάμι στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε από το βίντεο ότι είναι τουλάχιστον δύο μέτρα.

View this post on Instagram

#купель#iphone7#iphone7plus#Тест# сегодня позвонил друг попросил помочь достать со дна новенький IPhone 7+. Так вышло что во время ночной рыбалки он уронил нечаянно в лунку свой новенький IPhone 7+ телефон пролежал на дне реки 13 часов с 35 % зарядом батареи когда достал его, заряд батареи был 19 % , несмотря на то что температура воды была + 4 градуса. Ну и в завершение спасательной операции, я окунулся три раза так сказать смыл грехи😂👍🏻.

A post shared by Fedor Em (@emfedor1983) on

Σύμφωνα με το ykt.ru το τηλέφωνο προς έκπληξη όλων, βγήκε από το νερό αναμμένο και σε πλήρη λειτουργία με ένδειξη μπαταρίας 19%. Ο ιδιοκτήτης του μας πληροφορεί ότι όταν το έχασε είχε περίπου 35% μπαταρία.

Δεν σας συνιστούμε να γίνετε και εσείς δοκιμαστές της αντοχής του, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ρώσου κατόχου. Αν όμως κατά λάθος σας πέσει το κινητό σας στο νερό θα θέλαμε μία αναφορά για την κατάσταση που το βρήκατε μετά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS