ΑρχικήinetSony: Οι selfies αποτελούν το μέλλον των smartphones!

Sony: Οι selfies αποτελούν το μέλλον των smartphones!

Η Sony διεξήγαγε πρόσφατα μια μελέτη  σχετικά με την εύρεση νέων και πρωτοποριακών τρόπων χρήσης selfies στο μέλλον. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η μόδα των selfies αποτελεί ένα πολιτιστικό φαινόμενο πλέον και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ξοδεύουν αρκετές ώρες της ημέρας βγάζοντας την τέλεια selfie.Sony selfies

Η Sony δήλωσε ότι η κάμερα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός smartphone καθώς επιτρέπει στον χρήστη να απαθανατίζει τις προσωπικές του στιγμές και να τις μοιράζεται με τους φίλους του. Για τον λόγο αυτό το Xperia XZ διαθέτει μια μπροστά κάμερα 13ΜΡ  που προσφέρει εκπληκτικές selfies.

Δεν είναι λίγες οι κατασκευαστικές εταιρείες smartphones που έχουν αντιληφθεί την επιθυμία των χρηστών για μπροστά κάμερες υψηλής χωρητικότητας και έχουν ενσωματώσει ισχυρό snapper selfie ακόμη και στα mid-range κινητά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Galaxy A7 (2017) που η μπροστά κάμερα είναι 16MP με f / 1.9 διάφραγμα.

Η Sony από την πλευρά της έχει συνεργαστεί με τον Dr. Ian Pearson που είναι μέλος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών με στόχο την από κοινού διερεύνηση των διαφορετικών δυνατοτήτων που μπορεί να επωφεληθεί η εταιρεία εντάσσοντας τις στην selfie κάμερα.

Ο Dr Pearson κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κάμερα των smartphones θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στον ιατρικό τομέα όπου οι ασθενείς θα μπορούσαν να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις με τους γιατρούς τους αντί αν σπαταλάνε χρόνο στις αίθουσες αναμονής. Επίσης, τα “selfie passwords” θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στο τραπεζικό κεφάλαιο καθώς το 50% ατόμων ηλικίας 25-34 δηλώνουν ότι προτιμούν να έχουν πρόσβαση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μέσω της λήψης μιας selfie που θα επιτρέψει στο δίκτυο την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS