ΑρχικήinetΤα Moto E3 και Moto E3 Power δεν θα έχουν Android 7.0...

Τα Moto E3 και Moto E3 Power δεν θα έχουν Android 7.0 Nougat Updates

Τα  Moto E3 και Moto E3 Power σαφώς δεν τοποθετούν τους εαυτούς τους στην περιοχή των υψηλών επιπέδων smartphones της Motorola. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το υλικό τους δεν υποστηρίζει τελευταίο λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat λειτουργικό σύστημα.

moto

Υπάρχουν και άλλα φθηνότερα και λιγότερα ισχυρά smartphones τα οποία ανακοινώθηκαν πρόσφατα με Android 7.0 Nougat. Δυστυχώς τα Mοto E3 και Mοto E3 Power θα παραμείνουν με το Android 6.0 Marshmallow μέχρι να καταργηθούν σταδιακά.

Η Motorola επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα υποστήριξης της ότι κανένα από τα δύο smartphones δεν θα λάβουν Android 7.0 Nougat ενημερώσεις, το TechDroider εκθέτει.

Ανεπίσημα, μπορεί να υπάρχουν κάποιες λύσεις για εκείνους που κατέχουν τα  Mοto E3 και Mοto E3 Power, αλλά το ευρύ κοινό που δεν ξέρει πώς να πειραματιστεί με τα τηλέφωνα του, το Nougat θα παραμείνει άπιαστο μέσω των νέων μέσων.

Μπορούμε να σκεφτούμε μόνο ένα λόγο που η ότι η Motorola δεν μπορεί να προσφέρει το  Android 7.0 Nougat και στις δύο αυτές συσκευές και αυτό είναι το chipset στο εσωτερικό τους.

Τόσο το Mοto E3 όσο και το Mοto E3 Power τροφοδοτούνται από επεξεργαστή 1GHz quad-core MediaTek MT6735P, ο οποίος μπορεί να είναι λίγο χαμηλότερος για το  Android 7.0 Nougat για να λειτουργεί ομαλά.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Mοtorola έχει ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας χωρίς κανένα bloatware, είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι αυτά τα smartphones δεν θα αναβαθμιστούν σε  Android 7.0 Nougat.

Εκτός από τον μάλλον low-end επεξεργαστή, το Moto Ε3 έχει μόνο 1GB RAM και 8GB εσωτερική μνήμη, ενώ το  Mοto E3 Power έχει GB μνήμης RAM και 32GB της αποθήκευσης. Ακόμη κι αν 1GB RAM και 8GB ROM μπορεί να είναι πολύ λίγα για το  Android 7.0 Nougat, αυτό δεν είναι σίγουρα η περίπτωση των 2GB RAM και 16GB ROM. Ο μόνος βάσιμος λόγος για την Mοtorola για το ότι δεν παρέχει  Nougat updates για αυτά τα smartphones παραμένει το  MediaTek chipset στο εσωτερικό.

Εάν έχετε στην κατοχή σας ένα από τα δύο smartphones της Mοtorola και πρέπει οπωσδήποτε το Android 7.0 Nougat στην συσκευή σας, τότε θα πρέπει να στραφούν σε μια νεότερη συσκευή.

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS