ΑρχικήinetΙστοσελίδα βρίσκει το τέλειο GIF που εκφράζει τη selfie σας

Ιστοσελίδα βρίσκει το τέλειο GIF που εκφράζει τη selfie σας

GIF-selfie

Ακόμη και με όλα τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο, μπορούμε πάντα να υπολογίζουμε ότι το διαδίκτυο θα δημιουργήσει κάτι βλακωδώς υπέροχο και θα μας αποσπάσει την προσοχή από την πραγματικότητα και φτιάχνοντάς μας το κέφι. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καυτηριάσουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας? Μα φυσικά τα GIF!

Το “Reaction GIF Generator” από τον Alex Holachek (μέσω BoingBoing), δεν είναι η τυπική γεννήτρια GIF που θα περίμενε κανείς.

Έχοντας μία μάλλον αρκετά έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα, ο Holachek αποφάσισε ότι θα ήταν πολύ πρώτο να συνδυάσει την τυχαιότητα της Giphy με το Emotion API της Microsoft, η οποία χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για τον εντοπισμό των οκτώ διαφορετικών, καθολικών συναισθημάτων (θυμός, περιφρόνηση, αηδία, φόβος, ευτυχία, ουδέτερη στάση, θλίψη και έκπληξη).

Το αποτέλεσμα αυτού του ξεχωριστού «ανακατέματος», είναι αυτή η ξεκαρδιστική γεννήτρια αρχείων εικόνας, που έχει τη ικανότητα να αναλύει τις selfie σας και στη συνέχεια να βρίσκει ένα GIF που να ταιριάζει με την έκφραση του προσώπου σας! Περιττό να πούμε, ότι πρόκειται για μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική διαδικασία για να δοκιμάσει κανείς, αν και ίσως κάποιοι τη βρουν λιγάκι ενοχλητική!

Σε περίπτωση τώρα που δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα που έφερε η γεννήτρια, έχετε επιλογές! Μπορείτε να ξανατραβήξετε μια selfie και να αφήσετε το μαγικό αλγόριθμο να αναλύσει εκ νέου το πρόσωπό σας. Ή ακόμα μπορείτε να επιλέξετε απλά ένα άλλο GIF χρησιμοποιώντας τις επιλογές “προηγούμενο” και “επόμενο”.

Το μόνο πράγμα που λείπει από την γεννήτρια του Holachek είναι ένας τρόπος για να μπορούμε να μοιραστούμε αυτά τα GIFs και στα social media. Ελπίζουμε ο δημιουργός της να το κάνει πραγματικότητα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS