ΑρχικήinetApple: Το iPhone 7 Plus είναι το πιο δημοφιλές "Plus" Μοντέλο...

Apple: Το iPhone 7 Plus είναι το πιο δημοφιλές “Plus” Μοντέλο Ever

Η Apple πρόσφατα δημοσίευσε τα αναμενόμενα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2017 και ανακοίνωσε ότι σημείωσε ρεκόρ όλων των εποχών σε πωλήσεις με τα iPhone 7 μοντέλα και τα Apple Watch.

iphone

Τα αποτελέσματα δεν ήταν έκπληξη μετά το 4ο τρίμηνο, η Apple κατάφερε να επωφεληθεί από τα στραβοπατήματα της Samsung και ξεπέρασε την νοτιοκορεάτικη εταιρεία όταν ήρθε στις παγκόσμιες αποστολές smartphone και marketshare.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την ανακοίνωση των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων, ο CEO της Apple Tim Cook δήλωσε επίσης ότι το iPhone 7 Plus είναι to πιο δημοφιλές «Plus» μοντέλο που η εταιρεία έχει πουλήσει ποτέ. Για να λέμε και την αλήθεια, η Apple ανακοίνωσε μόνο δύο άλλα τηλέφωνα Plus, το iPhοne 6 Plus και το iPhοne 6s Plus.

Παρόλα, αυτά φαίνεται ότι η απόφαση της Apple για το μέγεθος της οθόνης για τα Plus μοντέλα έχει εξοφληθεί, θεωρώντας ότι το iPhone 7 Plus με 5,5-ιντσών οθόνη ξεπέρασε το 4,7-ιντσών iPhοne 7, το 5,5-ιντσών iPhone 6 Plus και το 5.5- ιντσών iPhοne 6s Plus.

Τα δύο άλλα μοντέλα Plus έχουν την ίδια οθόνη και δεν προσφέρουν πιο προηγμένα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τις κανονικές εκδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι η ρύθμιση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος του iPhοne 7 Plus ήταν το κύριο σημείο πώλησης του τηλεφώνου, παρά το γεγονός ότι κοστίζει $ 120 περισσότερο σε σύγκριση με το πρότυπο μοντέλο.

Το 7 Plus έρχεται με έναν standard ευρυγώνιο φακό και έναν τηλεφακό  56 χιλιοστών για την παροχή εκπληκτικών φωτογραφιών. Επίσης έρχεται με ένα Portrait mode για την δημιουργία εικόνων DSLR υψηλής ποιότητας με θολό υπόβαθρο.

Κρίνοντας από τους αριθμούς, το επερχόμενο iPhone 8 της Apple θα πρέπει να έχει μια παραλλαγή Plus με μια εγκατάσταση διπλής κάμερας με LED και Jet μαύρο χρώμα, βλέποντας ότι αυτά τα στοιχεία φαίνεται να έχουν μεγάλη απήχηση στους καταναλωτές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS