ΑρχικήUpdatesΓνωρίσετε την νέα ενότητα του Facebook...

Γνωρίσετε την νέα ενότητα του Facebook…

Το Facebook κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα ενότητα για το mobile app της που ονομάζεται ‘Discover People’ και ουσιαστικά θα βοηθάει τους χρήστες να βρίσκουν νέους φίλους, κάτι δηλαδή παρόμοιο με το ήδη υπάρχον ‘People You May Know’.

Η νέα δυνατότητα διατίθεται στις εφαρμογές του Facebook για κινητά τηλέφωνα και θα προτρέπει τους χρήστες να παρουσιάζουν τον εαυτό τους στους υπόλοιπους. Η ενότητα επιτρέπει την πρόσβαση και το scrolling σε μια λίστα από απερχόμενες εκδηλώσεις που πιθανότατα να επιθυμούν οι χρήστες να παρακολουθήσουν και μέσω αυτού περιηγούνται στον κατάλογο με τα άτομα που δείχνουν παρόμοιο ενδιαφέρον.  Επιπλέον, παρουσιάζονται και άτομα που εργάζονται για τον ίδιο εργοδότη.Facebook

Με άλλα λόγια το ‘Discover People’ δίνει την ευκαιρία να κάνετε φίλους, νέους ανθρώπους, με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, γεγονός που μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο και στην διεύρυνση των προσωπικών σας γνωριμιών.

Στα iOS η ενότητα βρίσκεται στο navigation section ακριβώς κάτω από το “ Friends, Events, Groups, Nearby Places”. Με την εκκίνηση του τμήματος οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε μια λίστα με ανθρώπους που ζουν στην ίδια πόλη ή που εργάζονται στην ίδια εταιρεία με την προϋπόθεση φυσικά να αναφέρεται οι πληροφορίες αυτές στην περιγραφή του προφίλ τους στην πλατφόρμα.

Να σημειώσουμε ότι στην ενότητα δεν εμφανίζονται χρήστες που ήδη υπάρχουν στην λίστα των φίλων σας και θα υπάρχει πρόσβαση μόνο οι δημόσιες πληροφορίες των ατόμων.

Προς το παρόν το ‘Discover People’ είναι εγκατεστημένο σε iOS και Android συσκευές αλλά σύντομα θα γίνει διαθέσιμο και στους υπόλοιπους. Αν και η νέα ενότητα δεν προσφέρει κάποιο καινούριο πρωτοποριακό χαρακτηριστικό, βοηθάει τους χρήστες να συνδεθούν με ακόμα περισσότερους ανθρώπους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS