ΑρχικήsecurityΟι χρήστες των Windows Phone χτυπιούνται από Bug λογαριασμό Microsoft

Οι χρήστες των Windows Phone χτυπιούνται από Bug λογαριασμό Microsoft

Ακόμη και η Microsoft δεν φαίνεται να έχει και πολύ έντονη την επιθυμία να διατηρήσει ζωντανά τα Windows phones αυτές τις μέρες, αλλά υπάρχουν χρήστες που συνεχίζουν να έχουν κολλήσει με την πλατφόρμα, παρά την μαζική μετανάστευση στα Android και iOS.

windows

Και πολλοί από αυτούς τους χρήστες αντιμετωπίζουν ένα νέο μη αναμενόμενο πρόβλημα με το  Windows Phone 8.1, αφού οι συσκευές τους δεν μπορούν πλέον να συνδεθούν με τους λογαριασμούς Microsoft, το οποίο σημαίνει ότι τα κινητά θα γίνουν σχεδόν άχρηστα.

Τι ακριβώς συμβαίνει είναι δύσκολο να πούμε σε αυτό το σημείο, αλλά οι χρήστες διαμαρτύρονται όταν προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν Microsoft λογαριασμό στην Windows Phone 8.1 συσκευή, η διαδικασία αποτυγχάνει και εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα “Δεν είναι δυνατή η σύνδεση αυτή τη στιγμή. Περιμένετε λίγα λεπτά και δοκιμάστε ξανά. ” Περιττό να πούμε ότι προσπαθώντας και πάλι σε μεταγενέστερο χρόνο δεν κάνει καμία διαφορά και το θέμα εξακολουθεί να υφίσταται.

Η Microsoft δε παράσχει κάποια λύση και η εταιρεία δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει δημόσια το θέμα, και οι χρήστες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα μπορούν να επιχειρήσουν μόνο μια επαναφορά της συσκευής και με λίγη τύχη θα έχουν τις συσκευές τους συγχρονισμένες με τους λογαριασμούς της Microsoft αργότερα.

Ενώ αρχικά πίστευαν ότι αυτό ήταν ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες που υποβαθμίστηκαν από τα Windοws 10 Mobile για Windοws Phone χρησιμοποιώντας το Windοws Device Recovery Tool, οι δημοσιεύσεις στα φόρουμ της Microsoft φαίνεται να δείχνουν ότι αυτό συμβαίνει σε συσκευές Windows Phone που ποτέ δεν είχαν αναβαθμιστεί στο νέο λειτουργικό σύστημα.

Επιπλέον, υπάρχουν λίγοι χρήστες που ισχυρίζονται ότι ένα παρόμοιο σφάλμα επηρεάζει τα Windοws 10 Mobile, ενώ άλλοι λένε ότι η βλάβη έχει κρατήσει περισσότερο από δύο εβδομάδες και τώρα είναι όλο και πιο διαδεδομένη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS