ΑρχικήrapidalertEthihak 2017: Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Δήλωσε τώρα συμμετοχή

Ethihak 2017: Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Δήλωσε τώρα συμμετοχή


Ethihak 2017: Release your inner hacker!

Ladies and Gentlemen λάβετε θέσεις, οι εγγραφές μόλις ξεκίνησαν!

Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος οπότε σταμάτα να το σκέφτεσαι και εξασφάλισε μια θέση για την κορυφή τώρα…

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση σας αλλά και την επιτυχημένη διοργάνωση του Ethihak 2016, το SecNews ενώνει για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις του με την SmartPress, στα πλαίσια του 7ου Infocom Security, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Μαρτίου στο Divani Caravel Hotel, διοργανώνοντας το δεύτερο Ethihak Contest.

Δίνουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά την ευκαιρία σε επαγγελματίες και μη, σε hackers, ερευνητές ασφαλείας αλλά και απλούς φανς, να αγωνιστούν ενάντια πολλαπλών live στόχων, δοκιμάζοντας τις ικανότητες τους.

 

[su_box title=”* ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ EthiHak CONTEST”]

  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικώς φυσικά πρόσωπα. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η φυσική παρουσία των υποψηφίων στον χώρο διοργάνωσης του Εthihak.
  2. Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Smartpress και του ενημερωτικού site τεχνολογίας Secnews.gr
  3. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 29/03/2017 10:00 – 17:00 και 30/03/2017 10:00 – 12:00.
  4. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτή που περιέχει σωστά συμπληρωμένα όλα τα πεδία της φόρμας.
  5. H βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 30/03/2017 μετά τη λήξη του διαγωνισμού και θα δημοσιευθούν στα Social Media και στις ιστοσελίδες της Smartpress και του Secnews.gr.
  6. Η Smartpress και το Secnews.gr διατηρούν το δικαίωμα επικοινωνίας των συμμετεχόντων με στόχο την ενημέρωση των αποτελεσμάτων.
  7. Τα προσωπικά δεδομένα απαγορεύεται να μεταβιβαστούν σε τρίτους.
  8. Η συμμετοχή στον live Διαγωνισμό EthiHak είναι ΔΩΡΕΑΝ!
  9. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 80.

Μεγάλη Προσοχή!! 

  1. Registration Process: Για να γίνει accept το registration θα πρέπει να δώσετε VALID στοιχεία (κατά την εγγραφή σας) ώστε να γίνετε αποδεκτοί από τους διαχειριστές. Αυτό σημαίνει ότι μετά τον έλεγχο των στοιχείων σας θα γίνει η αποδοχή του registration και θα εμφανιστεί το όνομα του χρήστη ή της ομάδας σας στο scoreboard του portal αλλά δεν θα μπορείτε ακόμα να μπείτε (με username/password) στο portal.[su_spacer][su_note note_color=”#267018″ text_color=”#ffffff” radius=”2″]Για όσους συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε ομάδες, υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει πέρα από την ομάδα να κάνουν και ξεχωριστή εγγραφή με τα προσωπικά τους στοιχεία! Η εγγραφή θα γίνει εκ νέου στην ίδια φόρμα.[/su_note]
  2. Login Process: Η είσοδος σας στο σύστημα θα επιτραπεί την ημέρα του συνεδρίου, μια ώρα πριν την έναρξη του Ethihak Contest 2017 αφού επιβεβαιώσετε τα στοιχεία που δώσατε στο βήμα 1, στην γραμματεία του Ethihak.

Κατά συνέπεια: Οι χρήστες θα εμφανίζονται στον ειδικό πίνακα scoreboard μια μέρα μετά την εγγραφή τους (Competing users) ενώ την ημέρα του συνεδρίου θα μπορούν να κάνουν Login (Εnabled users)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι χρήστες θα ταυτοποιούνται με ονοματεπώνυμο και username κατά την ημέρα του Ethihak. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι εκεί στις 09:00 γιατί 10:00 ακριβώς το πάρτι ξεκινάει!!

Ενημερώνουμε τους διαγωνιζόμενους να φέρουν τους προσωπικούς τους υπολογιστές για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στον διαγωνισμό εκτός των φυσικών εγκαταστάσεων.

 

[/su_box]
Και φέτος μεγάλα χρηματικά έπαθλα περιμένουν  τους καλύτερους και αποτελεσματικότερους ethical hackers της διοργάνωσης. Μπορείς να είσαι ο μεγάλος νικητής, μην χάνεις χρόνο και δήλωσε άμεσα συμμετοχή![su_spacer]

[su_button url=”https://ethihak.cybercamp.gr/register” target=”blank” style=”3d” background=”#31a237″ color=”#ffffff10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Oι εγγραφές ξεκίνησαν! Δήλωσε τώρα συμμετοχή![/su_button]

 

Ethihak 2017

Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα καλύτερα έρχονται….

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS