ΑρχικήinetLG G6: Θα διαθέτει LG Pay ή όχι;

LG G6: Θα διαθέτει LG Pay ή όχι;

Η ανερχόμενη ναυαρχίδα της LG, G6 φημολογείται εδώ και καιρό ότι θα προσφέρει μια λύση πληρωμών μέσω κινητού MST. Φαίνεται όμως ότι η LG άλλαξε γνώμη καθώς πρόσφατη πηγή αναφέρει ότι το LG Pay δεν θα εμφανίζεται στο G6.LG Pay

Απ’ ότι φαίνεται η LG έχει εξελίξει σημαντικά την υπηρεσία LG Pay και πλέον ο χρόνος που απομένει για την τελική κυκλοφορία της ναυαρχίδας της δεν επαρκεί για να γίνουν οι εγκαταστάσεις. Παρ’όλ’αυτά εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι η LG δεν έχει εγκαταλείψει τα σχέδια της περί ανάπτυξης της τεχνολογίας για την χρήση του LG Ρay.

Για την ώρα είναι ασαφές πότε ακριβώς σκοπεύει ο κολοσσός να ξεκινήσει την νέα υπηρεσία. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η LG αντιμετωπίζει καθυστερήσεις με μια υπηρεσία της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η LG White Card που η κυκλοφορία της αναβλήθηκε πολλές φορές μέχρι που η LG ανακοίνωσε την έναρξη της για το 2017, χωρίς ποτέ να διευκρινιστεί ο λόγος των καθυστερήσεων.

Στο μεταξύ, η LG έχει ήδη υπογράψει συνεργασίες με τράπεζες της Νότιας Κορέας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την κινητή υπηρεσία της.

Τώρα που η LG δεν πρόκειται να εγκαταστήσει το LG Pay στο G6, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Android Pay για την διεξαγωγή τέτοιου είδους συναλλαγών. Φημολογείται επίσης ότι το Samsung Pay Mini θα είναι διαθέσιμο και σε smartphones πέρα από εκείνα της Samsung οπότε οι εναλλακτικές είναι αρκετές.

Το G6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 7 Απριλίου και στην συνέχεια στην Νότια Κορέα. Το smartphone θα διαθέτει μια οθόνη οθόνη Full Vision 5.7-ιντσών με 2880 x 1440 pixel και 18: 9 αναλογία. Θα τρέχεις σε Android 7.0 Nougat και θα τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 821 CPU επεξεργαστή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS