ΑρχικήinetYouTube: Glitch έκανε τα κανάλια να χάσουν χιλιάδες Subscribers

YouTube: Glitch έκανε τα κανάλια να χάσουν χιλιάδες Subscribers

Οι χρήστες του YouTube βρίσκονταν σε πανικό πριν από λίγες ώρες αφού ο αριθμός των συνδρομητών τους άρχισε να μειώνεται ανεξήγητα. Φαίνεται ότι η υπηρεσία είχε επηρεαστεί από μια μαζική βλάβη που προκάλεσε στα κανάλια να χάσουν μαζικό αριθμό συνδρομητών μέσα σε λίγα λεπτά.

youtube

Ευτυχώς η εταιρεία ήδη διόρθωσε το πρόβλημα, και οι μετρητές των συνδρομητών γύρισαν πίσω στο κανονικό και λειτουργούν κανονικά. Οι χρήστες επίσης επιβεβαιώνουν ότι όλα γύρισαν πίσω στο κανονικό τώρα.

Φαίνεται ότι το πρόβλημα προήλθε από ένα πρόβλημα που προκαλεί το YouTube να διαγράφει δύο subscribers από ένα κανάλι κάθε φορά που ένας μεμονωμένα επιλεγεί να μην είναι πια μέλος του καναλιού. Αυτό αφήνει την πόρτα ανοιχτή στο να εγγραφείτε επανειλημμένα και να διαγραφείτε από τα κανάλια που είχαν μαζικές απώλειες Subscribers.

Το BlackScreenTV είναι αυτός που εντόπισε το ζήτημα πρώτο, το οποίο επηρέασε το πιο δημοφιλές κανάλι στο YοuTube – PewDiePie. Λέγοντας ότι αυτό ήταν η μεγαλύτερη βλάβη στην ιστορία της ιστοσελίδας, το BlackScreenTV θα μεταδώσει ζωντανά την όλη διαδικασία, αν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε το βίντεο.

Αν και αυτό συνέβαινε για λίγες μέρες, φαίνεται ότι το σφάλμα προσέλκυσε την προσοχή μόνο αφού μεταδόθηκε στο PewDiePie σε live stream το bug. Δεδομένου την τεράστια εμβέλεια του ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό.

Η κατάσταση είχε προχωρήσει τόσο που μερικοί subscribers είχαν πάει στα negative μόνο εξαιτίας των trolls που εκμεταλλεύτηκαν την ευπάθεια.

«Από την Δευτέρα σε ορισμένες περιπτώσεις, κατά λάθος άρχισαν να διαγράφονται δύο Subscribers αντί για ένας. Δουλεύουμε πάνω σε μια λύση!» δημοσίευσε στο Twitter ο επίσημος λογαριασμός @TeamYouTube.

Ευτυχώς από την στιγμή που το YοuTube άρχισε να εργάζεται πάνω στο θέμα, δεν χάθηκαν καθόλου data. Οι σωστοί αριθμοί φαίνονται τώρα σχεδόν σε όλα τα κανάλια, οπότε δεν θα πάρει πολύ μέχρι να γυρίσουν όλα στο κανονικό στην γη του YοuTube.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS