ΑρχικήmailSing! Karaoke : Η must εφαρμογη των Ελλήνων celebrities!

Sing! Karaoke : Η must εφαρμογη των Ελλήνων celebrities!

Sing! Karaoke by Smule: Η εφαρμογή που επιτρεπει σε τραγουδιστές-τραγουδίστριες να δημιουργησουν video και να τραγουδήσουν karaoke ντουέτα με τους fans τους !!! Μήπως ο Ρουβάς, η Βανδή, ο Ρέμος, η Παπαρίζου και ο Μουζουράκης πρέπει να κάνουν την αρχή ;;;

Sing! karaoke

Γνωστοί stars-τραγουδιστες στο εξωτερικό και μουσικοί επιλέγουν να τραγουδήσουν ντουέντα με τους fans τους μέσω της εφαρμογης Sing! Karaoke by Smule. Δείτε για παράδειγμα τον Charlie Puth στο γνωστό τραγούδι που ακούγεται παντού “We don’t talk anymore” ενώ τραγουδάει με μια fan του!

Αλλά και μια πιο αστεία εκδοχη του 🙂

Η εφαρμογή, μέσω μιας ιδιαίτερα έξυπνης και εύκολης διαδικασίας επιτρέπει στους τραγουδιστές-celebrities να δημιουργήσουν την έκδοση ενός τραγουδιού τους,  δημοσιοποιώντας το στο διαδίκτυο την ώρα που το τραγουδούν (a capella ή με συνοδεία οργάνων). Στη συνέχεια οποιόσδηποτε fan μέσω διαδικτύου από όλο τον κόσμο, κατεβάζει την εφαρμογή και μπορεί να συμμετέχει στο τραγούδι και να δημιουργήσει την δική του έκδοση,με την φωνή του σε ντουέτο με τον καλλιτέχνη!!! Η επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής βρίσκεται εδώ: https://www.smule.com/apps διαθέσιμη τόσο σε iOs αλλά και Android.

Το Smule Sing! karaoke, αποτελεί ένα από τα πλέον success stories του κόσμου της ψηφιακής μουσικής που πέτυχε την δημιουργία ντουέτων αυξάνοντας στο μέγιστο το engagement μεταξύ fans και διάσημων καλλιτεχνών σε όλο τον κόσμο με τον πλέον εύκολο τρόπο.Όπως αναφέρει η εταιρεια Smule

“δημιουργήσαμε έναν νέο διαδραστικό τρόπο όπου οι καλλιτέχνες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τους fans τους και να τους επιτρέψουν να συμμετάσχουν”

Η πλατφόρμα/social network που έχει δημιουργηθεί από το 2012, έχει πάνω από 25.000.000 fans registered χρήστες που τραγουδούν καθημερινά ενώ 10.000.000 τραγούδια ήδη βρίσκονται στην ψηφιακή πλατφόρμα! Οι δημιουργοί αναφέρουν ότι “χτίζουμε ενα δίκτυο γύρω από την μουσική και το performance ενώ βλέπουμε συνέχεια εξαιρετικές φωνές να αναδυκνείονται κάθε ημέρα”. Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή Sing! Karaoke μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μεταξύ φίλων, ώστε να τραγουδούν τα αγαπημένα τους τραγούδια ενώ η χρήση της είναι δωρεάν για τους καλλιτέχνες.

Στην Ελλάδα διαπιστώσαμε οτι οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν γνωρίζουν την χρήση της συγκεκριμένης πλατφόρμας ή πιθανόν “σνομπάρουν” τη χρήση του.

Μετά την πρώτη δημοσιοποίηση της εφαρμογής στην Ελλάδα, εκτιμούμε ότι οι fans θα χαροποιηθούν ιδιαιτερα αν αρχίσει η χρήση της εφαρμογής από Έλληνες καλλιτέχνες, εντάσοντας την στην διαδικασία προώθησης και αλληλεπίδρασης της δουλείας τους. Άλλωστε η αλληλεπίδραση με τους fans ειναί αυτη την στιγμή το πλέον ζητούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο για προώθηση του προφίλ του καλλιτέχνη κατά την χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης!

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS