ΑρχικήinetΗ εμπειρία των emojis στα Windows 10 αλλάζει

Η εμπειρία των emojis στα Windows 10 αλλάζει

Δεν έχει καμία σημασία αν μας αρέσουν ή όχι, τα emojis αποτελούν μέρος της σύγχρονης ζωής μας και λίγο πολύ όλοι μας τα χρησιμοποιούμε στα μηνύματα, tweets ακόμα και άρθρα. emojis

Εφόσον τα emojis γίνονται τόσο δημοφιλή, η Microsoft δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το χαρακτηριστικό ώστε οι χρήστες των Windows 10 να μπορούν να εισάγουν τα δικά τους  χαμογελαστά πρόσωπα, ακόμα και αν εργάζονται σε έναν υπολογιστή.

Δυστυχώς, στην υπάρχουσα εφαρμογή Windows 10 είναι δύσκολο να χρησιμοποιούνται τα emοjis δεδομένου ότι συνεπάγεται με την έναρξη του πληκτρολογίου αφής στο οποίο η πρόσβαση στο κουμπί των emοjis βρίσκεται στο εικονίδιο που παραμένει στο δίσκο του συστήματος. Επομένως, η διαδικασία διαρκεί αρκετή ώρα γεγονός που την κάνει αρκετά ενοχλητική.

Ένας χρήστης λοιπόν, βρήκε ένα βολικό τρόπο χρήσης emοjis στα Windows 10. Συγκεκριμένα, προτείνει την δημιουργία ενός ειδικού interface μόνο για emοjis με το δικό του εικονίδιο στο δίσκο συστήματος. Κάνοντας κλικ σε αυτό το εικονίδιο μπορείτε πιο εύκολα να επιλέξετε το emoji που επιθυμείτε να βάλετε στην συνομιλία σας.

Στην περιγραφή προσφέρονται δυο διαφορετικές εκδόσεις πληκτρολογίου emoji, η μια με ένα κινητό παράθυρο και η άλλη με μια περιοχή ειδοποιήσεων. Και οι δύο ενεργοποιούνται με ένα απλό κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται στο δίσκο του συστήματος.

Αν φαίνονται αρκετά εύκολες στη χρήση με μια πρώτη ματιά, η Microsoft μπορεί να τις κάνει ακόμα πιο βολικές χρησιμοποιώντας τις δικές της ιδέες και βελτιώσεις. Πάντως, είναι δύσκολο να κυκλοφορήσουν οι νέες αυτές αλλαγές πριν την επόμενη ενημέρωση OS. Από την άλλη πλευρά, καλύτερα αργά παρά ποτέ καθώς τέτοιου είδους μικρές βελτιώσεις μπορούν να συμβάλλουν στην βελτιωμένη εμπειρία των Windows 10.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS