ΑρχικήinetΤα Pixel and Pixel XL αποσυνδέονται αυτόματα από το Bluetooth

Τα Pixel and Pixel XL αποσυνδέονται αυτόματα από το Bluetooth

Οι χρήστες Pixel και Pixel XL έχουν δηλώσει στα Google Product Forums ένα πρόβλημα με τα smartphones τους. Προφανώς, το  Bluetooth στα τελευταία Google smartphones σβήνει για κανέναν φαινομενικά λόγο. Μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά αλλά φαίνεται να απενεργοποιείται ξανά από μόνο του σύμφωνα με μια έκθεση.

bluetooth

Το θέμα έχει επηρεάσει εκατοντάδες χρήστες Pixel και Pixel XL- μερικοί από αυτούς ανέφεραν το θέμα σήμερα το πρωί. Ένας χρήστης λέει ότι το Bluetooth απενεργοποιείται μόνο του μετά από κάθε εκ νέου εκκίνηση, αναγκάζοντας τον χρήστη να ξαναπηγαίνει στις ρυθμίσεις και να το ενεργοποιεί ξανά έτσι ώστε να μπορεί να συνδεθεί στο αυτοκίνητο.

Οι χρήστες λένε ότι το ζήτημα εμφανίστηκε πρόσφατα, όπως και στο παρελθόν το Bluetooth παρέμεινε ενεργοποιημένο μέχρι ο χρήστης να το απενεργοποιήσει χειροκίνητα. Επιπλέον το ζήτημα δεν φαίνεται με την σύνδεση του αυτοκινήτου αλλά μάλλον με την πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Φεβρουαρίου που πρόσφατα έγινε στα τηλέφωνα Pixel.

Μερικοί χρήστες ανέφεραν ακόμη ότι έχουν βιώσει το ζήτημα καθημερινά. Ένας υπάλληλος της Google ανέφερε ότι είναι ενήμεροι για το σφάλμα και ότι εργάζονται σε μια λύση. Πάντως σε αυτό το σημείο δεν φαίνεται να υπάρχουν λύσεις.

Ένα ξεχωριστό θέμα αναφέρθηκε όταν το θέμα αναφέρθηκε σε τηλεφωνικές κλήσεις που γίνονται μέσω του Bluetooth. Αυτό το ζήτημα προκαλείται από την τελευταία ενημέρωση της Google στην εφαρμογή dialer αυτό το μήνα. Η ενημέρωση δεν φαίνεται να επιτρέπει κλήσεις που πρέπει να γίνουν μέσω Bluetooth και περιορίζει τους χρήστες στο ηχείο ή το ακουστικό του τηλεφώνου. Το θέμα δεν φαίνεται να είναι αποκλειστικά στα Pixel, αφού το dialer app της Google είναι επίσης διαθέσιμο για Nexus smartphones.

Τα Pixel και Pixel XL smartphones έχουν βιώσει κάποια ενοχλητικά σφάλματα κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, συμπεριλαμβανομένου του ζητήματος του αρχείου που παραμόρφωναν τον ήχο κατά την αναπαραγωγή ορισμένων ήχων στα υψηλότερα επίπεδα έντασης. Το θέμα διορθώθηκε και ελπίζουμε η Google να βρει μια λύση για τα τελευταία σφάλματα του Bluetooth σύντομα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS